Новинка - ГБО для мототехніки

На сьогоднішній день все більша кількість власників автомобілів монтують в свій транспортний засіб газобалонне обладнання (ГБО). Установка цього обладнання зараз дійсно є кращим способом економії грошей. Зрештою, є багато і інших переваг.

І якщо на наших дорогах можна зустріти велику кількість автомобілів на газі, то цікаво, як просувається перехід на голубе паливо інших видів транспорту, і чи взагалі, чи існуює така тенденція?

Як стало відомо, на українському ринку вже представили газобалонне обладнання, яке можна встановити на мототехніку. В першу чергу мото-ГБО пропонують для вантажних мотоциклів та мотоблоків.

Як розповіли в компанії, що представляє комплекти, у вантажних трициклів достатньо місця для розміщення газового балону без шкоди для функціональності транспортного засобу; високооборотні двигуни з невисокою ступенем стиснення і запасом по моторесурсу – відмінне поєднання для симбіозу «бензин-газ».

А, враховуючи те, що, як правило, вантажні мотоцикли використовують з перевантаженням і витрата палива може досягати 4-5 л/100 км, економія на паливі більш ніж актуальна.

В комплект газобалонної установки входять традиційні компоненти, а саме газовий модуль, що складається з карбюратора і газового редуктора, комплект з направляючих важелів і зворотних пружин для підключення тросового приводу дросельної заслінки, з’єднання, газовий балон ємністю 12 літрів, редуктор, газовий шланг.

Вартість такого набору становить трохи більше 2.7 тисяч грн.

На газ можна перевести також і мотоблоки. Для цього також пропонується відповідний набір обладнання. Вартість – близько 1000 грн.

СТО “Катрин” пропонує установку ГБО 4 покоління ціна найкраща у Києві, якість гарантуєм!