Непомітний стріт-арт від Zebrating-Art

Цей дует створює свої незвичайні творіння по всьому світу, причому в основному вони малюють на перилах і решітках парканів, що й виділяє їх серед інших вуличних художників. Безліччю таких дивних малюнків прикрашене німецьке місто Мангейм, в якому, власне, і почалася історія студії Zebrating-Art.

У перекладі на українську мову назву дуету означає «робити зебру», і це ідеально відображає стиль виконання. Зображення розтягнуті по гратам, що дійсно нагадує смужки зебри.

Якщо дивитися на малюнки Zebrating поблизу, то це не більше, ніж забруднені фарбою огорожі. Але варто відійти трохи далі і стати під потрібним кутом, як всі сегменти малюнка несподіваним чином складуться в портрети людей, пейзажі і навіть цілі сюжетні картини, створені під враженням від цікавих книг, фільмів, музики, а то й просто підказані неймовірною уявою.



Творчість Zebrating є свого роду анаморфних мистецтвом, в такому жанрі творили багато знаменитих художників епохи Відродження. Між іншим, основоположником стилю був всесвітньо відомий Леонардо да Вінчі. Потім цей художній принцип освоїли Ганс Гольбейн, Іштван Орос та інші знамениті майстри. Ну а серед сучасних прихильників цього напрямку можна назвати такі імена, як: Джуліан Бівер, Едгар Мюллер і Отар Сінг Вирди.

Малюнки Zebrating виглядають стильно і незвично, але, як не дивно, процес створення таких графіті досить простий. Для цього вам знадобляться балончики з фарбою, клей, спеціальний трафаретний папір і тридцять хвилин вільного часу. А щоб правильно розрахувати кут нанесення, потрібні елементарні знання з тригонометрії, ще з шкільної програми.



Для початку підготовлений трафаретний папір із вже нанесеним на нього малюнком приклеюють на те місце, де має з’явитись зображення. Ну а потім вже за допомогою фарб створюють графіті до готового вигляду.

Учасники проекту Zebrating, як і багато інших художників стріт-арту, не розкривають своїх справжніх імен, щоб не викликати до себе небажаного інтересу поліції. Унікальність робіт Zebrating в тому, що будь-яке творіння дуету зазвичай викликає сильне здивування і непідробний інтерес. Абсолютно кожен перехожий мимоволі вдивляється в зображення, автори змушують його задуматися про сенс намальованого. І враження від побаченого, запевняємо, залишається надовго!



Приобретая в ООО «Стальной Мир» профнастил цена вас приятно удивит, поскольку она самая низкая в Украине! Кстати, на сайте компании с помощью удобного функционала, вы можете в режиме онлайн рассчитать стоимость кровли и забора.