Душевні еко-прикраси Евана Ленца

Краса природи надихає людей на створення вишуканих шедеврів – написання картин, поем або віршів, фіксацію найбільш яскравих і барвистих моментів на фото. Або ж на виготовлення більш простих, але дуже милих штучок, таких, приміром, як ось такі оригінальні кулони каліфорнійського еко-дизайнера Евана Ленца (Evan Lentz). Виглядають, немов мініатюрні вази з рослинами – травою, мохом або навіть квітами...

Кулони від Evan Lentz, що виготовляються вручну з червоного дерева, з обробкою екологічно чистим лаком на основі кокосового масла, не виблискують діамантами і вже точно не підходять під визначення гламурних. Швидше, це екостиль або навіть гранж, що підкреслює індивідуальність власниці прикраси. Головною їх особливістю є оформлення зеленими рослинами. А ось на сайті http://etnokot.com.ua/category/podveski можна придбати оригінальні підвіски, і інший матеріал для рукоділля.



Сучасний ковбой, як називає себе цей еко-дизайнер, виготовляє на продаж чотири варіанти прикрас, в число яких входять два види Green Mossy Grass Necklace – вертикальний і горизонтальний мініатюрні «контейнери» з моховистою зеленою травичкою, висушеною за особливою технологією, і яка створює враження живої.

Третій варіант – довгастий кулон з сухим, але на вигляд свіжим мохом Moss Necklace, що також не вимагає ніякого догляду і завжди готовий до використання.

І остання пропозиція еко-дизайнера – кулон з романтичною назвою Flower Vase Necklace (намисто «Ваза для квітів»). Він являє собою мініатюрну вазу-контейнер з червоного дерева. Вона пуста, володарка такої прикраси може за своїм вибором закріпити туди вподобану квітку або іншу рослинку, зірвану на вулиці або в домашньому квітнику – наприклад, оригінальну гілочку декоративного сукулента, ромашку або кульбабу.

Всі прикраси від Евана Ленца можна замовити на сайті дизайнера: ціна становить $28 за будь-який з варіантів в комплекті з ланцюжком. А можна просто взяти за ідею і спробувати зробити своїми руками щось схоже – індивідуальне і неповторне, що нагадує про близькість природи і про любов до неї.