Ультра-гнучкий автомобіль для мегаполісів EOscc2

Провідні інженери німецького Дослідного центру штучного інтелекту, взявши на озброєння інноваційні технології, змогли вирішити найактуальнішу для сучасного суспільства проблему — пересування у власному авто перевантаженими транспортом вулицями і паркування в умовах урбанізації міст.

Фахівці презентували унікальну модель електромобіля, що відрізняється від інших авто своїм розміром, здатністю ставати меншими, розвертатися і переміщатися боком, а також паркуватися у важкодоступних для іншого транспортного засобу місцях. Створене ноу-хау з назвою EOscc2 або «EO Smart Connecting Car 2» — неймовірна, здавалося б, реалізація давньої нагальної проблеми переважної більшості міст-гігантів.

Унікальна конструкція, що досі не має аналогів у світі, дає можливість її власникові залишити транспорт навіть у найтіснішому просторі парковки і маневрувати в найпроблемніших дорожніх пробках, що стали звичним міським явищем.



EOscc2 — смартмобіль, що відповідає всім найвимогливішим міжнародним стандартам, він має типовий дизайн кузова, водійське і пасажирське сидіння, багажник, розташований в задній частині. Однак крім того, він володіє цілим рядом відмінних особливостей: дверцята, що відкриваються вгору і колеса, здатні в процесі маневрування вивертатися під будь-яким кутом, що не може робити інший транспортний засіб.

Основа EOscc2, що має форму квадрата дозволяє автомобілю здійснювати розвороти навколо своєї осі, залишаючись при цьому на місці нерухомим. Саме виворіт коліс під різними кутами засобу дозволяє пересуватися в заданому напрямку боком. При фронті, зверненому вперед, рух EOscc2 буде відбуватися перпендикулярно в ліву або праву сторону. Використовувана в розробці коліс інновація дозволяє автомобілісту безперешкодно здійснювати маневри у вузьких і важкодоступних місцях міської зони, а малі габарити — припаркуватися навіть на переповненій транспортом майданчику. Характеристики EOscc2 доводять його спроможність і актуальність використання в сучасному мегаполісі.

Найнеймовірніше те, що машинка може стискатися на 30% в довжині з 2.6 метрів до 1.8 метрів, залишаючись такою ж маневровою. При вазі 750 кг вона розвиває швидкість до 65 км/год.


Чтобы выгодно купить запчасти к автомобилям TOYOTA советую воспользоваться услугами автомагазина  http://www.ml-auto.by/mark/toyota_579/, здесь исключительно оригинальный товар с гарантией качества.