Туалетна кімната для любителів гострих відчуттів

Зазвичай, відвідування туалету по нужді супроводжується відчуттям розслабленості і задоволення. А ось дизайнер Hernandez Silva, очевидно має інше бачення даної процедури, адже спроектована ним туалетна кімната здатна у непідготовленого відвідувача добряче полоскотати нерви. Перспектива споглядати прірву під ногами – яке тут розслаблення!

Дійсно, розкішний пентхаус, який знаходиться в Гвадалахарі в Мексиці, розрахований на людей зі сталевими нервами. Справа в тому, що архітектори фірми Hernandez Silva Arquitectos приготували своєрідний сюрприз тим щасливчикам, які будуть жити в пентхаусі: туалет апартаментів розміщений у шахті ліфта на висоті 15 поверху, причому підлога зроблений з скла, що відкриває чудові можливості для огляду всіх попередніх 45 метрів.



У процесі реконструкції квартири в колоніальному стилі 1970-х років Hernandez Silva Arquitectos побачив можливість створення сучасного відкритого планування на основі існуючого простору. Для цього їм довелося знести ряд стін і встановити великі вікна. В результаті получився гладкий, сучасний, мінімалістський простір в червоних та білих тонах, яке ефектно перетікає в балкон.

Туалет став хоч і не найбільшою частиною проекту, але зате самою вражаючою. Оригінальне планування квартири включила в себе дві ліфтові шахти в самому центрі. Але функціонував лише один ліфт. Замість того щоб прийняти банальне рішення, скажімо, по установці шафи (дешеве рішення) або навіть по знесенню неробочої шахти і розширення поверху (дороге рішення), архітектурна фірма зберегла химерний сенс колишнього функціонального використання.

У дизайні маленького туалету переважають цегляно-земляні тони. Прості чисті лінії червоного і білого пов’язують невелике приміщення в ліфтовій шахті з іншим інтер’єром і дозволяють йому залишатися максимально відкритим.

Але погляньте під ноги. Тут це місце відкрито ще більше, адже в туалеті скляна підлога. Від усвідомлення того, що під тобою 15 поверхів паморочиться голова. Це, звичайно, не місце для тих, хто боїться висоти, але як атракціон, щоб вразити гостей і налаштувати їх на невимушений лад, він цілком підійде.


Электронные крышки биде для унитаза с множеством полезных функций по наилучшей в Украине стоимости предлагает интернет-магазин WELLCO.