Dynamic Desktop – комп’ютер майбутнього

Дивлячись на величезну різноманітність сучасних гаджетів різного призначення, важко повірити, що ще кілька десятків років тому про таке різноманіття не могли мріяти навіть найбільш оптимістично налаштовані користувачі...

Тим не менш, сьогодні смартфони, планшети, дисплеї з гнучкими дисплеями та інша техніка, що вже не викликає такого здивування, а розглядаються як цілком звичні об’єкти. А дизайнери не втомлюються фантазувати і створювати футуристичні моделі гаджетів майбутнього, які можуть прийти на зміну сучасним електронним пристроям.

Чергове креативне рішення на цю тему народилося в компанії Ideum. Воно отримало назву Dynamic Desktop, та використовує в своїй конструкції два сенсорних екрани значних розмірів, які реагують на дотик рук людини, а також інших предметів, різного призначення.

Керівник компанії Джим Спадаццині розповів про можливості підключення всіляких гаджетів до хмарних сервісів за допомогою нового комп’ютерного інтерфейсу. Все, що для цього потрібно – встановити об’єкт на горизонтальну сенсорну поверхню, яка визначить ступінь його комунікаційних можливостей і виконає той чи інший набір дій.



Так, наприклад, синхронізація смартфона з хмарним сховищем можлива без складних маніпуляцій з боку користувача. Досить покласти гаджет на «стіл» і синхронізація буде виконана в автоматичному режимі. Крім того, поряд з ним з’явиться віртуальна панель з кнопками, віджетами і іншими елементами інтерфейсу, завдяки яким стане доступним управління смартфоном безпосередньо з «робочого столу».

Подібним чином Dynamic Desktop буде взаємодіяти і з іншими пристроями, які зроблять життя людини ще більш інтерактивним і максимально орієнтованої на глобальну Мережу, та її численні сервіси. Варто обмовитися, що в даний час Dynamic Desktop являє собою лише прототип, який ще далекий від завершальній стадії, але дає чітке уявлення про те, в якому напрямку можуть розвиватися комп’ютери в найближчому майбутньому.


Компания “ТеТраФойл” предлагает печатающие головки (термоголовки) для принтеров от известных мировых производителей , а также широкий ассортимент качественных материалов для термотрансферной печати.