9-річна Хейлі Форт і її будиночки для бездомних

Поки інші діти грають в комп'ютерні ігри і гуляють з друзями, Хейлі Форт (Hailey Fort) весь вільний час присвячує допомозі людям, які з різних причин залишилися без дому. В свої 9 років Хейлі допомагає нужденним більше, ніж багато людей за все своє життя: вона будує мобільні притулки для бездомних, вирощує на своєму городі овочі для них і забезпечує їх туалетним приладдям.

Коли Хейлі було 5 років, вона побачила бездомного в Бремертоні (штат Вашингтон). Тоді дівчинка запитала у своєї матері Міранди, чи можуть вони допомогти йому. Міранда погодилася, і з того моменту сім’я Хейлі допомагає людям, що опинилися в біді. Безхатченка, з допомогою якого і почалася вся ця історія, звуть Едвард, і зараз він не тільки є другом сім’ї, але і підтримує Хейлі в її починаннях.



Попри свій досить юний вік, Хейлі все таки придумала, що можна зробити, щоб люди, які в силу тих чи інших причин залишилися без власної оселі, могли знову відчувати себе у відносній безпеці, і ховатися від погодних негараздів. Вона почала будувати невеликі мобільні притулки для безхатченків. Будиночки з дахом та вікнами (2,4×1,2 метра) побудовані з дерев’яних піддонів, фанери та ізоляційного матеріалу, вистелені всередині переробленою тканиною і забезпечені колесами, які дозволяють їм легко переміщатися.

У дечому батьки Хейлі допомагають їй у цій добрій справі, втім основну роботу дівчинка робить власними силами. «Вас не буде мочити дощ, ви будете відчувати себе в більшій безпеці, — каже Хейлі. — Це дуже несправедливо, що у світі існують безпритульні. Правильно буде, коли кожен буде мати свій дім».



Будівництво одного такого будинку обходиться Хейлі та її родини в 300 доларів. З грошима на будівництво притулків, а також на придбання туалетних і гігієнічних засобів дівчинці допомагають добровольці. Всі бажаючі підтримати Хейлі в її прагненні зробити світ краще можуть зробити це, купуючи на Amazon речі Hailey’s Harvest’s Wedding Registry або жертвуючи на GoFundMe.



Предлагаем качественную ламинированную и шлифованную двп в Киеве от сайта plittorgservis.com.ua по наилучшей стоимости. По вопросам приобретения вы в любое удобное время можете связаться с менеджерами фирмы «ПлитТоргСервис».