“Гламурний” трактор Nitro від Lamborghini

Легендарний італійський автовиробник Lamborghini постійно радує серця автофанатів своїми потужними, красивими автомобілями - і це чудов, але як щодо крутого трактора? Саме так, мало хто знає, але історія Lamborghini бере свій початок з виробництва саме такої техніки, і по теперішній день в компанії продовжують розробляти нові моделі.

Автоконцерн Lamborghini в лютому минулого року зміг вразити світ своєю дивовижною автоновинкою, що так дивно нагадує собою фантастичного робота або незвичайний транспортний засіб з наукового кінофільму. Сталося це завдяки дизайнерській студії Giugiaro, яка змогла придумати і запропонувати автоконцерну для виробництва ось такий стильний трактор «Nitro».



Новинка відповідає всім останнім нововведенням, які присутні в легкових автомобілях марки «Lamborghini». Особливо це виражено у зовнішньому вигляді, так як ззаду у нього знаходяться подвійні світлодіодні фари, а капот має вельми незвичайну форму, не властиву таким транспортним засобам.

Кабіна трактора «Lamborghini Nitro» оснащена панорамним атермальним склом, яке дозволяє спостерігати водієві навколишній простір повністю на 360 градусів. У тракторі встановлено 4-х циліндровий двигун моделі Deutz Tier 4i, коробку передач створили 5-ти ступінчастою, а трансмісію Powershift 3-х ступінчастою. Двигун відрізняється особливою надійністю, адже якщо щось раптом сталося в полі, мало хто зможе відремонтувати мотор на місці навіть маючи певні навички.

Звичайно ж, коштує цей “гламурний” трактор чималих грошей,  нашому вітчизняному фермеру він явно буде не по кишені, хіба що тільки полюбується на цього мотокрасеня, а для свого невеличкого господарства купить дизельный мотоблок в украине, точніше в інтернет-магазині  stroyberi.com.ua.



Як ми зазначали, компанія «Lamborghini» на початку свого існування займалася саме виробництвом тракторів. До 1960 року вона і називалася відповідно: «Lamborghini Trattori S. p.A.». У 60-х роках 20-го століття засновник корпорації Ферруччо Ламборгіні, спостерігаючи технічний прогрес суспільства, вирішив перейти до створення легкових автомобілів. Він сам володів кількома солідними моделями таких компаній як «Osca», «Maserati» і «Ferrari». Але кожна з них чимось не влаштовувала Ферруччо, у кожної чогось не вистачало.

У результаті з’явився підрозділ з назвою: «Automobili Lamborghini S. p.A.». Тепер я думаю, ви розумієте, що створення трактора «Nitro» є для компанії «Lamborghini» не просто рекламним ходом, а жестом поваги до історії становлення своєї марки.