Стретчинг-аеробіка для підтримання гнучкості і краси тіла

Для підтримки краси жінки готові витрачати майже весь свій час. Пілінги, маски, креми і лосьйони, правильне харчування... Зараз ніхто не буде сперечатися, що запорука гарного тіла – це постійний рух. На жаль, ми проводимо дуже багато часу сидячи, а бігжимо хіба що тільки до автобуса, який ось-ось має відійти від зупинки. .

Непогано було б придбати абонемент в спортзал або фітнес центр – але багато хто не хоче займатися з залізяччям. Спеціально для таких людей був розроблений комплекс вправ, який допомагає змусити м’язи і суглоби працювати, не викликаючи їх ріст.

Жінки всього світу давно відкрили для себе красу занять стретчінгом, і в нашу країну він теж поступово проникає. Цей комплекс вправ розвинувся з лікувальної гімнастики – і перейшов у розряд, супутній танцювальним вправам. Багато салонів включають його в антицелюлітну програму, а професійні спортсмени виконують вправи в кінці тренувань.

Ви не задоволені своєю фігурою? Займайтесь стретчингом, а ще на сайті garmoniazhizni.com, ви отримаєте кілька хороших порад, як до літа привести у порядок своє тіло.

Стретчинг – це система вправ, направлених на розтяжку м’язів шиї, спини, ніг і рук, а також підвищення гнучкості суглобів і сухожиль. Під час занять короткочасне розтягнення поєднується з розслабленням, що призводить м’язи в тонус і включає їх в роботу. Стретчинг містить велику кількість вправ, що дозволяють постійно змінювати навантаження і впливати на найглибші м’язи.

Коли ми сидимо, м’язи постійно затиснуті. Комплекс стретчинга дозволяє розтягнути і тим самим послабити напругу м’язів, при цьому регулюється кровообіг і рух лімфи в організмі. В процесі заняття поліпшується кровопостачання всіх органів і м’язів. Варто пам’ятати, що глибоке дихання – це запорука правильного виконання вправ.

Дозвольте собі розслабитися і думати про хороше, адже цим Ви допоможете своїм м’язам стати ще вільнішими. Головний принцип стретчинга – краще менше та без болю. При виконанні вправи Ви відчуєте біль, але вона повинна бути комфортною. В іншому випадку Ви блокуєте м’яз, і він скорочується замість розтягування. Якщо Ви тільки починаєте займатися стретчінгом, то звертайтеся за допомогою до викладача. Він підкаже правильну техніку виконання, яка вбереже Вас від небажаних травм. Перед початком занять проконсультуйтеся з Вашим лікуючим лікарем.

Стретчинг – це не просто комплекс вправ. Він зачіпає і Ваші емоції, дозволяючи не думати ні про що і концентруватися тільки на розтяжці. Тому займайтеся ним з користю для красивого й сильного тіла і вільної голови.