Універсальна техно-куртка PowearIN

Сучасні розробники прикладають чимало сил і фантазії на перетворення звичайні предмети гардероба в високотехнологічні. А саме – поєднують звичні функції захисту та обігріву тіла людини з інноваційними.

Красномовний приклад – універсальна техно-куртка PowearIN jacket від американського стартапу PowearIN.

Вона представлена в різних колірних рішеннях, включаючи світлі і темні відтінки, серед яких свій варіант куртки обере і юна дівчина, і літня дама, і чоловік будь-якого віку. І буквально нафарширована технологічними функціями: від вбудованого ліхтарика і підзарядки гаджетів до “чарівного ґудзика”, яка виконує роль пульта управління зовнішніми пристроями.

Звичайно, не зважаючи на свою “крутизну”, взимку ця куртка не зігріє, краще тут  http://www.nashstyle.com.ua/zhenskie-palto купити хороше жіноче пальто, яке до того ж буде дуже на Вас красиво виглядати.



Згідно анонсу, виготовлена з вологостійкої “дихаючої” тканини куртка-вітровка пропонує користувачеві понад 40 таких функцій, серед яких:

- розміщення численних гаджетів, документів і аксесуарів в численних зовнішніх і внутрішніх кишень різного розміру;

- п’ять розташованих в різних місцях куртки дротових адаптерів для підзарядки на ходу мобільних гаджетів, від двох акумуляторів по 5000 маг, що зберігаються в спеціальних кишенях;

- “чарівний ґудзик” на грудях як контролер внутрішньої енергосистеми і зовнішніх пристроїв: музичний плеєр, камера або власний ліхтарик. Має п’ять кнопок і поворотний циферблат, що забезпечують дистанційне керування широким набором функцій;

- світлодіодний ліхтар у вигляді знімної пластикової панелі на грудях куртки, що висвічує за бажанням власника його ім’я (приміром, для зручності знайомства з дівчиною);

- інтегровані навушники-вкладиші;

- можливість згорнути куртку і перетворити її в невеликий рюкзак для речей, якщо на вулиці стане занадто спекотно.

І це перелік лише основних можливостей, які розробники передбачили в техно-куртці PowearIN. Замовити яку можна через кампанію на краудсорсинговом ресурсі Кікстартер з цінником від $249.