Розумна запальничка Quitbit допоможе кинути палити

Читали книги, кодувалися і просто збирали волю в кулак, але все одно не змогли кинути палити? Спробуйте позбавитися від нікотинової залежності з першою розумною запальничкою Quitbit.

Якщо ви не вірите в силу переконання лекцій про здоровий спосіб життя, міць кодування і читання повчальних книг, спробуйте самі або порадьте близькій людині гаджет Quitbit. На думку творців першої “розумної” запальнички, кращим способом зав’язати з нікотиновою залежністю є поступове зменшення викурених сигарет. Примітно, що самі розробники є любителями подиміти, тому вони знають суть проблеми зсередини і викликають довіру.

Quitbit використовує нагрівальний елемент на зразок тих, що застосовується в автомобільних прикурювачах. Девайс допомагає курцям точно знати, як багато і як часто вони палять. Запальничка відстежує звички людини і виводить на вбудований OLED-дисплей корисну інформацію: скільки вже випалено і скільки часу пройшло з моменту останньої затяжки.

Коробочка важить всього лише 72 г, її розміри — 67 × 43 × 10 мм. Цілком така собі кишенькова штучка. Заряду акумулятора вистачає на тиждень з урахуванням того, що ви викурюєте пачку в день. Підзарядка батареї займає близько 2 годин.



Quitbit вміє спілкуватися з трубками iPhone 4s / 5 / 5s і Android версії 4.3 і вище. Крім наочної подачі ваших звичок куріння, гаджет дозволяє створювати план зниження споживання нікотину. А не збитися з наміченого шляху допоможе функція блокування запальнички: викурили норму — запальничка вимикається. Може бути, це звучить банально, але гаджет все ж на тих, хто сумлінно націлений на киданя згубної звички.

До речі, з Quitbit ви забудете про проблему забутої або втраченої запальнички. Гаджет підключається по Bluetooth LE до вашого смартфону. Спеціальне повідомлення, що приходять на телефон, дасть знати про втрату контакту з запальничкою.


Самою оптимальною здоровою альтернативою шкідливому традиційному палінню є електронна сигарета - купити, Київ раджу на сайті  esmokers.com.ua, де представлена в широкому асортименті продукція кращих світових виробників.