Snogo - велосипед на лижах для підкорення засніжених схилів

Протягом багатьох років численні компанії намагалися зробити велосипед для їзди по снігу. Хоча, звичайно, існують фет-байки з потовщеними шинами, ряд дизайнерів вважає, що заміна шин на лижі - єдиний варіант. Отож, зустрічаємо новинку сезону - велосипед на лижах Snogo!

Новий лижний велосипед, в якому використовується шарнірна система рульового управління і передня підвіска, напевне сподобається фанатам зимових розваг. А у парі з чудовими жіночими гірськолижними костюмами, представленими на http://sportik.com.ua/jenskie-gornolijnie-kostyumi вони дозволять отримати максимум комфорту і задоволення.

Від конкурентів Snogo вигідно відрізняється тим, що в ньому реалізована можливість різких поворотів. Лижні велосипеди є класичним прикладом механізмів, які виглядають супер-фановими на папері або на відео YouTube, але насправді виявляються не настільки привабливими в реальному житті.

Компанія Snogo з Солт-Лейк-Сіті хоче зламати цей стереотип і зробити велосипед на трьох лижах по-справжньому найфановішими. Варто зазначити, що у Snogo немає класичного сидіння, він призначений для катання стоячи. Великим плюсом є те, що байк Snogo має багатоважільне рульове управління, яке отримало назву RLTAG. Ця конструкція дозволяє кожній задній лижі рухатися незалежно.



Як стверджують люди, які тестували велосипед, RLTAG забезпечує справжню свободу пересування, на відміну від тих же фет-байків, завдяки набагато більш кращого зчеплення зі снігом і кращому управлінню. При цьому велосипед дуже лояльний - рульове керування в ньому можна налаштувати як для початківців, так і для більш досвідчених і просунутих спортсменів.

Окремо варто відзначити зручність експлуатації Snogo. У ньому передбачений інтегрований гак, за допомогою якого велосипед можна підчепити до канатної дороги. Лижі мають спеціальні кріплення, щоб їх можна було зняти для транспортування або заміни буквально за хвилину. При цьому лижі зроблені універсальними і підійдуть для спуску з будь гори. Вони мають повністю дерев’яну основу, сталеві ребра жорсткості та додатковий захист країв.

Задні лижі оснащені відкритими кріпленнями для ніг. Як і в звичайному велосипеді, компоненти Snogo є взаємозамінними, що дозволяє налаштувати байк “під себе”. Велосипед, зроблений з алюмінієвого сплаву, важить 14,5 кг. Замовити Snogo можна на Kickstarter за $ 1299 (очікується, що в роздробі ціна велосипеда складе $ 1599). Зібрати стартапу для початку виробництва велосипедів для їзди по снігу потрібно всього $ 21 000.