Lumenis Light Sheer ET - ідеальний варіант лазерної епіляції

Сучасна індустрія краси не стоїть на одному місці, вона розвивається, пропонуючи щоразу нові засоби та апарати для виправлення тієї чи іншої проблеми з зовнішністю.

Одні новинки відразу ж підкорюють серця людей своєю ефективністю, замінюючи при цьому звичні для нас звичні засоби. Інші ж так і залишаються непоміченими, перебуваючи в тіні вже розрекламованих засобів.

Однією з таких популярних новинок є лазер Lumenis Light Sheer ET. Завдяки йому кожна людина може раз і назавжди забути про небажані волоски, бритви і болючі процедури. Згадайте, як шукаючи в інтернеті послуги лазерная эпиляция ми прагнули саме цього - безболісного і ефективного позбавлення небажаного волосся, а з даним апаратом це стає реальністю!

Зверніть увагу на те, що лазерна епіляція із застосуванням даного лазера Lumenis Light Sheer ET має цілий ряд переваг, до яких можна віднести:

- знищення вирастаючого волосся;

- ефективний результат помітний вже через пару процедур;

- сапфірова оптика суттєво зменшує біль;

- шкіра захищена від перегріву;

- має величезну кількість позитивних відгуків у мережі;

Що ж стосується самого принципу роботи, то він полягає в правильному впливі на меланін шкіри. Лазерна установка Lumenis Light Sheer ET за лічені секунди руйнує клітину, в результаті чого небажані волоски зникають раз і назавжди.

Велике значення має і те, що найбільш ефективно він працює з темним волоссям, так як чорний колір відмінно поглинає енергію.

Слід врахувати і той факт, що неможливо досягти приголомшливого результату після першої процедури. Вся справа в тому, що волосся має три стадії росту: анаген, катаген і телоген. Завдяки лазеру можна позбутися тільки від тих цибулин, які знаходяться в так званій активній стадії. Це становить близько тридцяти відсотків від всього волосся. Саме через це для стійкого результату необхідно пройти повний курс. Проте воно того варто, так як ваша шкіра назавжди стане шовковистою, гладкою, здоровою і красивою.