Дзеркало для віртуального макіяжу ModiFace Mirror

Милі панянки, якщо вам набридло кожен раз бруднити свої прекрасні ручки косметикою під час її тестування, то віртуальна реальність це те, що вам треба. І взагалі, з впровадженням подібних інноваційних розробок, схоже на те, що в найближчому часі не потрібні стануть послуги візажистів.

Компанія ModiFace представила Beauty Mirror — технологію макіяжу в доповненій реальності. З її допомогою власники магазинів косметики та інших товарів для жінок можуть пропонувати своїм відвідувачкам приміряти прямо на собі той чи інший косметичний продукт, тільки віртуально — дивлячись на екран. Наприклад, ви бажаєте на сайті http://nyxcosmetic.com.ua/product/born-to-glow-liquid-illuminator придбати ефективний рідкий хайлайтер NYX, щоб створити вишуканий вечірній макіяж. У цьому випадку Beauty Mirror покаже яке ваше обличчя буде після нанесення, і навіть дасть певні корисні поради.

Перед роботою камера, встановлена над екраном, робить фотографію (або кілька фотографій) користувача і створює невеликий відеоролик, де обличчя трохи повертається під різними кутами, щоб можна було краще оцінити різні косметичні засоби. У ModiFace говорять про якусь фотореалістичну 3D-модель, але судячи з відео, швидше за все, мова йде просто про кілька фотографій, «зшитих» одна з одною для отримання псевдотрьохмірного ефекту. C іншого боку, самі косметичні ефекти дійсно візуалізуються в повному 3D. Як би те ні було, досягається головне: користувач може подивитися на своє обличчя з різних ракурсів.



Потім, натискаючи на сенсорний екран, користувач може в реальному часі застосовувати різні косметичні засоби: пудри, тіні для очей, губні помади і різноманітні омолоджуючі ефекти типу підтяжки, збільшення щік, контуру щелепи, видалення прищів і т. д. При натисканні на той чи інший засіб результат бачимо відразу ж, причому дуже точно, як можна побачити на відео.

У програмі використана власна запатентована технологія ModiFace. Компанія тісно працює з косметичними брендами. Так, в кожній точці програма індивідуально настроюється під конкретну косметичну продукцію, яку пропонує даний бренд або магазин. Таким чином, це не просто забава, а реальний маркетинговий інструмент для просування продукції.