Машина для цвіркуна Bug Racer від Mattel

Гуманне ставлення до комах? Звичайно – і навіть власний автомобіль на додачу коханому тарганові або цвіркуну! Ось таке незвичайне іграшкове авто під назвою Bug Racer випустила компанія Mattel, передбачивши в ньому роботу як від пульта дистанційного управління, коли напрямок руху вказує людина, так і від руху комахи всередині пластикового кузова машинки, з використанням спеціальних вбудованих сенсорів.

Другий варіант фактично перетворює поміщену всередину кузова комаху (передбачається, що це буде саме цвіркун), у водія іграшкового авто. Злегка це нагадує експериментальний рибо-танк, про який ми розповідали раніше.

Звучить кумедно і фантастично? Але розробники стверджують, що вбудовані сенсори дійсно будуть фіксувати рухи цвіркуна всередині контейнера, і направляти машинку у відповідності з ними. При цьому повідомляють навіть приблизний “термін корисного використання” однієї комахи: від декількох тижнів до декількох місяців.
Ну а щоб максимально подовжити цей термін, в контейнер з коником-стрибунцем рекомендується помістити і регулярно міняти шматочки свіжих овочів і фруктів.

Все одно не дуже віриться, втім залишимо це на совісті виробника. А якщо ви бажаєте придбати для свого малюка щось більш реалістичне, раджу тут http://bontoy.com.ua/catalog/toys/ переглянути чудові іграшки для дівчаток і хлопчиків.



Втім, при бажанні машинку можна використовувати і без “живого водія”, керуючи нею пультом, що поставляється в комплекті. Ну а для більшого задоволення від гри розробники передбачили миготіння вбудованих світлодіодних вогнів і звукові ефекти під час їзди іграшкового автомобіля.

Тільки-но випущена незвичайна машинка вже надійшла в продаж. Правда, поки тільки на території США. У дилерських магазинах виробника, у тому числі в Toys ‘R’ Us, купити Bug Racer від Mattel можна за ціною від $35. Ну а для стабільної роботи іграшки в ній доведеться періодично міняти чотири батареї типу АА.

Кумедний дитячий автомобіль наділений переважно пластиковим корпусом зі знімним миєючим контейнером для комахи. А дизайн кузова злегка нагадує того ж цвіркуна – зеленим кольором, що розкладаються немов для польоту пластиковими “крилами” і деякими іншими деталями.