Термостат від компанії Honeywell з функцією голосових команд

Напевно, багатьом знайомий цей момент, коли ви зручно влаштувалися під ковдрою, і тут починаєте розуміти, що забули вимкнути термостат. Звичайно ж, кожен з нас хотів би замінити перспективу неприємного походу по темних залах або ж потіння всю ніч звичайною голосовою командою термостата. Тут нам на допомогу і прийде новинка від Honeywell.

НПП “Эргомера” предлагает современные теплосчетчики, а также другие качественные приборы расхода и учета энергоресурсов.

Варто зазначити, що на відміну від будь-якого іншого існуючого аналогічного обладнання, доступного на ринку, розумний девайс від компанії Honeywell використовує могутні хмарні технології розпізнавання голосу.

Для запуску пристрою достатньо фрази «привіт, термостат», потім, якщо в цьому є необхідність, можна просто сказати «зроби прохолодніше», що знизить температуру на один градус, або «зроби набагато прохолодніше», після чого термостат зменшить температуру на цілих чотири градуси.

З фразами по збільшенню температури все аналогічно. Відзначимо, що можна вказувати і якусь певну температуру, або зміна температури на певну кількість градусів. Крім того, термостат використовує функцыонал широкопольного розпізнавання мови, що дозволяє ігнорувати навколишній фоновий шум і виділити ваш голос на будь-який навіть самої галасливій кімнаті.

Також він буде реагувати лише на ваші фрази (звичайно, поки тільки англійською), незалежно від акценту, що убезпечить вас від безладної роботи гаджета наприклад під час прослуховування пісні Океану Ельзи “Холодно”.