Незвичайна парасолька з віконцем для очей Goggles Umbrella

Оригінальну парасольку Goggles Umbrella представили нещодавно в онлайн-магазині Designboom дизайнери тайванської студії 25togo. Цей аксесуар буде цікавий всім тим, хто вважає, що парасолька повинна бути об'ємною і глибокою, а ще не прозорою, щоб можна було сховатися від цікавих поглядів перехожих.

Представлена у жовтому та сірому кольорах парасолька оснащена оригінальним «шпигунським» віконцем, що дозволяє бачити шлях перед собою під час переміщення. При цьому парасольку можна тримати опущеною практично до плечей – захищаючись від крапель дощу, бризок з дерев і інших предметів.

Погодьтесь, така конструкція набагато краще захистить від погодних негараздів, втім навіть і з нею перед виходом з дому варто тут http://www.meteoprog.ua/ru/weather/Kyiv/ ознайомитись з актуальним прогнозом погоди, щоб зненацька не стати заручником якогось кліматичного катаклізму.

Можливість бічного огляду в Goggles Umbrella повністю відсутня. Тобто дорогу, приміром, слід переходити дуже обережно. Важить незвичайний гаджет 360 гр і продається парами – по 44 долари за комплект, до якого входять дві моделі різних кольорів. Стандартна тритижнева доставка з магазину Designboom обійдеться ще в 25 доларів – разом, 69 за набір. Так що, при бажанні мати подібний аксесуар, непогано домовитися з друзями і придбати кілька комплектів оптом.



А тим часом компанія «Hedgehog Products» почала випуск приголомшливої парасольки, яка не просто функціональна, але ще і здатна вирішити одну з головних проблем всіх жінок: підібрати аксесуар, що підходить за кольором до наряду.

Парасолька Cypress Umbrella від компанії «Hedgehog Products» відрізняється повністю телескопічним пристроєм, і унікальною можливістю змінювати тканину. З нею дійсно не страшна будь-яка погода, тим більше, що тут передбачена відмінна система «антивітер».