Революція в світі багажу: інноваційна валіза-гаджет Barracuda

Учасники відомого проекту колективного фінансування Kickstarter продовжують радувати яскравими ІТ-ідеями. Чергову з них запропонувала команда розробників Barracuda. Мова йде про стильну валізу, яка крім яскравого дизайну, може похвалитися вбудованим геотрекером, столиком для ноутбука і USB-зарядкою.

Подібна ідея настільки припала до душі мандрівникам, що проект вже зібрав понад 850 тисяч доларів замість запланованих двадцяти. А якщо ви не збираєтесь у далеку дорогу, а просто пересуваєтесь по місту по своїм справам, тут bolinni.pl.ua/sumki-muzhskie/ пропонуються компактні зручні стильні чоловічі сумки.

Ідея оригінального аксесуара народилася в Сан-Франциско і вже зібрала тисячі захоплених відгуків. У них мандрівники відзначають безумовну корисність столика для ноутбука, вбудованого в телескопічну ручку, — і зарядного пристрою для гаджетів на 10 000 ма * год, що працює з USB.



Окремої уваги заслуговує вбудований геотрекер, з допомогою якого валіза розповість власнику про своє місцезнаходження. Для цього використовуються ресурси мережі GSM-GPRS, — замість супутникової навігації, недоречної через недоступність «відкритого неба». Розумне рішення, — однак, власнику потрібно забезпечити свій чемодан окремою «сімкою» (і своєчасно поповнювати баланс). І ще: про те, відключається чи ні стільниковий модуль під час польоту, поки нічого не повідомляється.

Якщо ж стільниковий модуль не активний, то зона пошуку звужується до відстані Bluetooth. Цей модуль у валізи теж є, але його рекомендують використовувати в основному при пошуку Barracuda на «каруселі» видачі багажу. Опинившись поруч з вами, новинка повідомить про прибуття спеціальним сигналом на смартфон.

Серед інших особливостей «ІТ-валізи» творці відзначають ергономічну конструкцію ручки (простіше кажучи, вона крутиться і тому не вивертає кисть) і компактні габарити в складеному стані.

Вартість стильного аксесуара в роздробі команда Barracuda встановила на рівні 480 доларів (без урахування доставки). При цьому відвідувачі Kickstarter можуть придбати валізи з відчутною знижкою, — чим уже скористалися понад 1400 осіб.