Золоті кільця з плаваючими діамантами від Asscher

Вишукані і ніжні, елегантні або виразно яскраві – золоті кільця, а особливо кільця з діамантами незмінно привертають увагу модних леді з усього світу. Будь то церемонія заручення або підготовка до весілля, ювілей або пам'ятна подія, діамантове кільце доречним буде практично завжди. І нещодавно вибір стильних і незвичайних пропозицій таких кілець поповнився лімітованої колекцією «Зірки Африки» (Stars of Africa) з досить оригінальною "фішкою" - плаваючими помаранчевими діамантами.

Створені ці вироби ювелірами відомої компанії Royal Asscher Diamond Company.

Термін «плаваючі» використано не випадково. Кільця мають оригінальні ємності-купола на лицьовій частині. Саме в них, в спеціальній рідині, плавають, наче танцюють, і абсолютно вільно переміщаються невеликі яскраво-помаранчеві діаманти.

Дійсно, досить незвичайне виконання, а любителям елітної вишуканої ювелірної класики рекоендую помолвочные кольца купить недорого в компанії АДАМАС.

Лімітована колекція «Зірки Африки» з плаваючими помаранчевими діамантами включає в себе 55 кілець з 18-каратного жовтого, рожевого або білого золота, додатково інкрустованих білими і помаранчевими діамантами. Розроблена колекція була канадським дизайнером Ріна Ахлуваліа (Reena Ahluwalia), і включає в себе дві версії інкрустації.

Облямівки кільця, за бажанням покупця, прикрашаються білими діамантами в 0,55 карата. У ємності, в особливій рідини, можуть бути розміщені помаранчеві діаманти розміром 0,60 або 1,55 карата.



Незвичайна у своєму рішенні колекція присвячена присвоєнню компанії «Королівського» титулу, дарованого Asscher знаменитою Орансько-Нассауською королівською династією Нідерландів. В честь такої події символом нових колекцій ювелірів RADC стали саме помаранчеві діаманти.

Вартість діамантових кілець від Asscher традиційно становить 6,5 – 10 тисяч доларів. Придбати ж їх можна в мережі рітейлерів компанії – авторизованих «посередників», що володіють ювелірними бутиками в різних країнах світу.