Дизайнерські сумки для вина Vernissage

Елегантні класичні, яскраві та кумедні – сумки і сумочки є таємною чи явною пристрастю більшості жінок по всьому світу. Одні воліють носити мініатюрні клатчі, інші обирають класичну форму French від Lady Dior або Gucci, треті мріють про модну універсальну сумочку Furla. А як щодо спеціально розробленої дизайнерської сумки для вина, ще не чули про таку?

Чудові практичні і стильні жіночі сумки а також клатчі представлені в інтернет-магазині unimart.com.ua/zhenskie-sumki/. Тут ви знайдете моделі різного кольору, розміру, конструктивного виконання по найкращій ціні.

Оригінальні і досить стильні сумочки для вина Bag-in-Bag wine by Vernissage були розроблені кілька років тому грецьким сомельє Такісом Солдатосом (Takis Soldatos) у співпраці зі шведським дизайнером Софією Бломберг (Sofia Blomberg), і встигли вже отримати декілька престижних нагород на міжнародних виставках пакувальних матеріалів.

Саме так – сумки Vernissage, що виготовляються із щільного лакованого картону є нічим іншим, як упаковкою для вина. Винні пляшки з вишуканим вмістом, зазвичай продаються у нудних картонних коробках, на відміну від цих, що отримали нове вбрання, і стали залучати значно більше уваги на магазинних прилавках.

Вироблене на знаменитій шведській виноробні Nordic Sea Winery вино розрізняється по сортах як Vernissage Ghardonnay Viognier біле, Vernissage Cabernet Sauvignon червоне і Vernissage Syrah Rosé рожеве, кожне зі своїм унікальним смаком і ароматом. Відповідно, і сумочки розрізняються по своєму дизайну: світла в кремову клітку, чорна з золотою кліткою і ніжно-рожева з золотистою кліткою по поверхні.



Ще однією оригінальною особливістю дизайнерських сумочок-упаковок для вина стала наявність спеціального віконця в бічній площині, через яке, власне, це вино можна наливати в келихи.

Чесно кажучи, ідея помістити «сумочку» з вином посеред столу під час респектабельної вечері в якомусь елітному ресторані виглядає не дуже доречною, зате вона віддає приємною ностальгією за романтичними студентськими “безшабашними” вечірками, відомими розпиванням спиртних напоїв на вулиці, чи природі. Багатьом буде приємно хоч на деякий час поринути у веселу молодість!

У будь-якому випадку оригінальні сумки для вина підвищили продажі напою і зробили його більш популярним. Вартість вина Vernissage в незвичайній – одночасно елегантній і практичній, упаковці варіюється від 20-25 доларів за пляшку об’ємом 1,5 літра, до 40-50 доларів за 3-літрову пляшку в залежності від сорту.