Супермоделі 90-х знялися в рекламній кампанії Balmain

Днями всесвітньо відомі супермоделі "золотого століття" моди взяли участь в рекламі паризького Будинку моди Balmain. Легенди подіуму Наомі Кемпбел, Сінді Кроуфорд і Клаудіа Шиффер знялися в рекламі весняно-літньої колекції Олів'є Рустена.

Справжні і беззаперечні ікони стилю кінця минулого століття стали героїнями фотосесії Стівена Кляйна для нової колекції від будинку Balmain. Директор по креативу Олів’є Рустен створив оригінальну колекцію у притаманному йому провокаційному дусі. Саме тому для її подання Balmain вирішив залучити висококласних і високооплачуваних моделей. Знаменита трійка супермоделей Кемпбелл, Шиффер і Кроуфорд зуміли надати потрібний шик і імпульс творінням Рустена для весни-літа 2016 року.

«Завдяки цим трьом жінкам я полюбив моду вчора. Через них я люблю її сьогодні і буду так же полум”яно і щиро любити завтра», — ось як прокоментував власне такий вибір моделей для своєї рекламної кампанії знаменитий дизайнер. Чорно-білі знімки авторства Стівена Кляйна вже наповнили соцмережі, додаючи і так численної армії передплатників бренду і його креативного директора нових фанатів.

Варто зазначити, що модельна зовнішність зірок подіуму 80-х розквітає лише з роками—дивлячись на прекрасну форму манекенниць, яким 45-49 років, не можна не захоплюватися!



Дійсно, чудовий рекламний хід, до речі на сайті http://sonatagroup.com.ua ви дізнаетесь про діяльність рекламного агентства Sonata Group, досвідчений креативний і відповідальний персонал якого здатний ефективно розкрутити вашу продукцію чи послуги.

У цій фотосесії моделі демонструють характерні рустеновському стилю і світогляду брендовий одяг: сукні облягаючого спрямування і декоровані плетені топи, наряди імітують мережу і прикрашені шовковою бахромою
.
Французький будинок моди Balmain заснований в середині минулого століття П’єром Бальменом, в різні роки його прихильниками були Бріджит Бардо, Кетрін Хепберн і Бельмондо. З 2011 року креативним головою Balmain є Олів’є Рустен.