Ножиці з функцією лазерного прицілу від Stupidiotic

Рівно відрізати тканину або папір, інші матеріали буває досить складно – особливо якщо потрібно вирізати невелику фігуру оригінальної форми. Для цього потрібна вправність, відмінний зір і місяці тренувань. Не кожна, навіть найпрофесійніша швачка може в цьому випадку відрізати тканину правильно, дотримуючись чіткої і рівної лінії.

Є ще одна професія, в якій без ножиць не обійтися – це професія дизайнера. Деякі дизайнери не дозволяють стороннім навіть просто доторкатися до своїх ножиць – не кажучи вже про те, щоб щось ними відрізати.

Дизайнерам потрібно мати при собі не просто ножиці, а досконалий пристрій. Саме для них, мабуть, і були створені спеціальні інструменти, до яких кріпиться лазерна «указка».

Ножиці з «прицілом» Laser Scissors, розроблені дизайнерами каліфорнійського бренду з кумедною назвою Stupidiotic, що відома випуском оригінальних штучок різної функціональності, викликали серйозний інтерес у майстрів, професіоналізм яких тепер не поступається професіоналізму снайперів. За допомогою цього інструменту можна відрізати що-небудь з високою точністю. Хоча по суті, в інструменті, крім звичайних гострих ножиць і прикріпленого до ручки лазера, нічого немає.



За відгуками користувачів, які вже встигли придбати такі ножиці, пристрій відмінно справляється у тих ситуаціях, коли необхідна гранична точність щоб уникнути браку. Лазер спрощує процес вирізання складних і хитромудрих фігур: система лазерного наведення не дає схибити. Приціл – ідеальна заміна лінійці.

Ножиці від Stupidiotic, ціна котрих $20 – це проста річ, що дозволяє відрізати що-небудь з точністю до міліметра. Лазерний промінь вказує на те місце, де повинен бути розріз. Таким чином, людині не треба напружувати зір, ставити на матеріалі мітки або відзначати «на око», щоб змоделювати необхідну лінію. Указка ножиць «прокладає шлях» довжиною до одного з половиною метра. Зріз виходить рівним, а працювати з таким інструментом – суцільне задоволення!

Щоб активізувати допоміжну систему ножиць, досить включити лазер натисканням кнопки, розташованої на правому боці інструменту. Далі система налаштовується: підкручуєтся два гвинтика для появи лазерної указки. Перш ніж різати, бажано все-таки зробити відмітку на зворотному боці матеріалу. А далі все просто – ріжемо, не відходячи від лінії.