Геймпад GameSir G3s робить гри на смартфоні такими ж зручними, як на приставці

Любителі мобільних ігор, радійте! З'явився пристрій, який вивів іграшки на мобільних пристроях на якісно новий рівень. Можливо це стало завдяки новим геймпадам GameSir G3s.

Ігри на мобільних пристроях стають максимально зручними з геймпадами GameSir. Ці джойстики дозволяють повністю відмовитися від управління смартфоном за допомогою сенсорного екрану, як безпосередньо в грі, так і поза нею.

Геймпад GameSir G3 синхронізується з Android/iOS-пристроями, PC і PS3 через Wi-Fi, Bluetooth або за допомогою спеціального кабелю з роз’ємом формату MicroUSB. Після підключення та синхронізації пристроїв джойстик GameSir повністю заміняє систему управління мобільним пристроєм.

Геймери, хоч раз тримали в руках геймпад від будь-якої ігрової приставки, відразу розпізнають звичне розташування кнопок. Дійсно, автори GameSir G3s Advanced Edition вирішили не винаходити велосипед і помістили всі кнопки на свої стандартні, перевірені часом позиції, і це пішло джойстику на користь: як зазначають ті, хто вже випробував пристрій, звикати до нього абсолютно не потрібно.

Гра на цьому геймпаді принесе що більше задоволення, якщо ознайомитись тут топ лучших з кращими іграми, і закачати їх на свій мобільний пристрій. На цьому сайті також ви знайдете ТОП фільмів ігрової тематики, книги, телефони, а також цінні рекомендації по заробітку в інтернеті.



 

Окремої згадки заслуговує система кріплення смартфона. Після підключення до GameSir G3s, смартфон встановлюється на спеціальне кріплення з зажимом, який попередньо надівається на геймпад. Кріплення можна регулювати, змінюючи його висоту і кут нахилу.

Геймпад GameSir оснащений акумулятором ємністю 600 мАч, якого повинно вистачити на 18 годин роботи. Батарея заряджається від USB-кабелю в комплекті приблизно за 2-3 години. При бездіяльності протягом 5 хвилин геймпад переходить в «сплячий» режим.

У Китаї геймпад GameSir G3s в повному комплекті продається за $27.99.

Отож, сучасний геймпад GameSir G3s стане відмінним вибором для будь-якого гравця. Незважаючи на те, що він розрахований на роботу зі смартфонами, він також згодиться в побуті, для «серфа» смарт ТВ, не кажучи вже про пряме призначення і для ПК. Що стосується роботи з планшетами та смартфонами, то базова програма не надто приваблива у числі представлених ігор, але вас можуть врятувати різні аналоги.