Незвичайний „зоопарк“ з волосся Нагі Нода (Nagi Noda)

Хто знає, можливо такі перуки стануть справжім трендом майбутнього? Творчі люди не дрімають. Як доказ цьому - японська дизайнерка Нагі Нода (Nagi Noda), що створила колекцію незвичайних зачісок-капелюшків з волосся, оформлених у вигляді різних тварин.

Нагі Нода народилася в 1973 році, в столиці Країни Висхідного Сонця – Токіо. З самого дитинства дівчинка володіла незвичайним талантом – бачити у звичайних речах щось яскраве і незвичайне. Фантазії маленької Нагі не мали меж!

Цей дар дівчина перенесла і в доросле життя. Нагі вивчилася в декількох японських школах мистецтв, і в 20 років почала займатися створенням рекламних плакатів, дизайном обкладинок для CD, завдяки чому швидко привернула до себе загальну увагу. У 2008 році Нагі Нода вирішила в черговий раз вразити модну громадськість, і створити серію зачісок у вигляді голів різних тварин.

Девіз цієї колекції – «В кожній людині сидить звір». Хіба не ми час від часу демонструємо в житті собачу відданість, левову хватку, хитрість лисиці, упертість носорога або боязкість зайця?



Для виготовлення таких зачісок дизайнер чимало попрацювала: потрібно було знайти дівчат з гарним, здоровими і досить довгими волоссям, розчесати їх, потім з допомогою рідкого мила закріпити і надати потрібну форму волоссю. Доречними тут би були машинки для стрижки волос Panasonic. Потім потрібно було все просушити за допомогою фена, і використовуючи багато флаконів з лаком для волосся і величезною кількості шпильок і шпильок вся ця маса волосся набувала обрисів тієї чи іншої тварини.

В результаті на голові моделей можна побачити і грізного лева, і доброго ведмедя, і важливого слона, і безліч химерних собак і ще кілька різних представників тваринного світу (всього п’ятнадцять варіантів).



Фантазія Нагі Нода не мала меж! Але, на жаль, цієї милої дівчини, художника, дизайнера і просто талановитої людини вже немає з нами. Нагі померла 7 вересня 2008, у віці 35 років, після хірургічних ускладнень від травм, отриманих у дорожньо-транспортній пригоді в попередньому році. Але всі її творчі ідеї продовжують жити в пам’яті шанувальників її таланту.