«Володар кілець» Брюс Бун дарує чоловікам стильну зручність

Якщо назва фільму «Володар кілець» у вас асоціюється з Фродо або Елайджею Вудом (Elijah Wood), то, можливо, варто подумати з цього приводу, адже дизайнер Брюс Бун (Bruce Boone) може вам розповісти про кільця куди більше, ніж відомий актор. Тим більше у ювеліра нещодавно з'явилося дуже практичне і оригінальне творіння.

Брюс Бун почав свою кар’єру в 1993-му році в якості творця деталей для велосипедів, але в 2000-х після повернення в Грузію, він змінив вектор свого виробництва і зайнявся виготовленням ювелірних виробів.

Нещодавно він представив світу свою нову прикрасу під назвою «Titanium Utility Ring».Кільце, як можна бачити, розраховане на споживачів чоловічої статі.

Дизайнер створює свої кільця за допомогою верстатів, які обладнані числовим програмним забезпеченням (ЧПУ). В якості матеріалу Брюс Бун воліє використовувати титан аерокосмічного класу. На його думку, титан має явні переваги перед іншими матеріалами, адже він набагато міцніший, ніж золото, срібло або платина і краще чинить опір всякого роду вм’ятинами. 

Втім, переваги титану в якості матеріалу для ювелірних виробів досить суперечливі з огляду на його естетику. Для прикладу, подивіться яке чудове срібло в http://925.com.ua/ можна вибрати, тут вам і вишукані оригінальні каблучки, сережки, ланцюжки, браслети, і інші красиві прекраси. Зрештою, у випадку з кільцем «Titanium Utility Ring» акцент ставиться не на привабливість, а на практичну цінність.



Заковика новинки полягає в тому, що чоловікам, які придбають таке кільце, більше не потрібно носити в незручній задній кишені швейцарський армійський ніж, адже основні його складові знаходяться прямо в цьому ювелірному виробі. Тут ми можемо бачити: відкривачку для пляшок, пряме лезо для різання пакувальної стрічки і ліски, зубчасте лезо для різання нейлонової обв’язки, пилочку для різання пластику й дерева і гребінку, щоб представники сильної статі, що мають рослинність на обличчі у вигляді вусів або бороди, завжди могли розчесати свої «зарості». Також автор стверджує, що ви ніколи не відчуєте алергічних реакцій при носінні його виробів.

Брюс Бун виконав приголомшливу роботу, щоб хоч трохи полегшити чоловікам життя, але як завжди є одне «але». Ціна цього кільця становить близько 385 доларів, що, звісно ж, дещо затьмарює новину про виріб. Тому, швидше за все, не багато чоловіків зможуть отримати від своїх коханих такий подарунок. А якщо врахувати раціональність чоловічого мислення, то і куплять собі це кільце теж не багато. Мабуть, ера швейцарських армійських ножів все ще продовжується!