Макіяж 2016: модні тони помади

Багато хто з нас звикають до того типу макіяжу, який носять роками, і не дуже прагнуть його змінюють. Але час від часу треба вносити зміни в свою декоративну косметику. Ніщо так не старить, як зачіска і макіяж, що вийшли з моди. Які новинки в області макіяжу приготували стилісти для наступаючого сезону?

Винна помада

Яскрава, соковита помада, як і раніше, у фаворі. Тільки замість червоного кольору, що панував в минулі сезони, на авансцену моди виходить темно-червоний тон, який включає в себе всілякі винні відтінки.

Така помада виглядає благородно, елегантно. Хоча вона і яскрава, але разом з тим, досить стримана. Такі тони прекрасно підходять до класичного, любого стилю одягу.


Бурякова помада

Більш екстравагантний варіант — темно-лілова, бурякова помада. Такі тони чітко окреслюють форму губ і виглядають силуетно. Помада темних кольорів є відлунням готичної моди, можна сказати, що це пом’якшений варіант помади чорних тонів.


Коричнева помада

У палітру помад повернулися коричневі кольори. Вони можуть бути м’якими або темними, силуетними. Дуже актуальні шоколадні відтінки. Хоча зустрічаються і більш світлі, з бежево-ліловим відблиском.

Думаю, такі тони помади сподобаються багатьом жінкам. Вони досить універсальні і підходять майже до будь-якого одягу. Вони доречні як для повсякденного життя, так і для вечірнього святкового виходу.

Коричневі відтінки підходять як світлошкірим, так і смаглявим жінкам, треба лише знайти свій нюанс.


Коралова помада

Знахідка сезону — помада коралових тонів. Вона може мати різні відтінки: морквяні, горобинові, помаранчеві. Всі ці тони неймовірно жіночні. Вони дуже молодять, надають образу життєрадісний, позитивний вигляд. Порівняйте з попередніми кольорами помади: скрізь образи сприймаються зовсім по-різному, правда?

Ці тони краще всього виглядають на світлошкірих жінок. А ось тим, у кого смаглява матова шкіра, коралова помада навряд чи підійде.