GPS маяк для контролю за вашою дитиною, і не тільки...

Якщо у вас є діти, ви напевно турбуєтеся і переживаєте за їх долю. Кожен з батьків завжди хоче знати, де його дитина і чи все з нею гаразд. Але бути занадто нав'язливим – значить відштовхнути від себе дитину, чого навряд чи хочеться нам. Втім сьогодні можна легко вирішити проблему дитячої безпеки, не позбавляючи при цьому чада самостійності – GPS маяк для дітей стане найкращим засобом для досягнення цієї мети.

Унікальний пристрій поєднує в одному “флаконі” няню, охоронця, сищика і рятувальника. Ні один крок дитини не залишиться непоміченим, і в той же час його зона комфорту не буде порушена. Батьки і діти на дистанції, але при цьому постійно на зв’язку – що може бути краще? А ось тут http://www.gpsmayak.net ви зможете придбати GPS/ГЛОНАСС маяк по найкращій ціні.

Суть роботи цього пристрою полягає в постійному відстеженні розташування дитини, визначити яке ви зможете навіть за допомогою свого смартфона. Крім того, безліч додаткових функцій забезпечать дитині і пасивну безпеку. Це дуже зручно і дозволяє піклуватися про дитину, наскільки це можливо на відстані.

Переваги цього пристрою перед іншими способами батьківського контролю очевидні:

• Ви завжди, в будь-який момент зможете проконтролювати дитину незалежно від її або свого місця розташування. Чи ваша дитина у гостях, школі, на прогулянці і ще де б то не було – ви будете знати його координати з точністю до кількох метрів.

• Завдяки унікальному дизайну і ультракомпактності прилад можна використовувати потай, наприклад, зашити під підкладку дитячої куртки. Зовні він нагадує кредитну карту, але дещо товстіший.

• Демократична ціна і простота у використанні роблять його доступним кожному, незалежно від умінь, навичок і навіть рівня доходів.

У повсякденному житті GPS маяк може бути використаний і в інших цілях:

• Старенькі родичі потребують опіки навіть більше, ніж дитина. Якщо у ваших близьких в похилому віці буде такий чудовий прилад, ви можете не переживати за їх долю. Крім основних функцій маячок також оснащений тривожною кнопкою, якою люди похилого віку можуть оповістити вас про неприємності за частки секунди. Їм більше не доведеться шукати телефон і болісно чекати випадкової допомоги, якщо на рахунку виявиться недостатньо грошей для дзвінка.

• Захист автомобіля від крадіжок – з цим завданням теж справиться GPS маячок. За його допомогою ви будете знати, де в конкретний момент знаходиться ваше авто.

Але використання в автоіндустрії не обмежується одним лише захистом та пошуком. Багато підприємців, чий бізнес пов’язаний з перевезеннями, цінують ці пристрої за можливість віддаленого контролю персоналу. З цим унікальним приладом ви завжди зможете контролювати логістичні процеси навіть без відома водіїв. Досить заховати в автомобілі цей пристрій, і ви завжди будете знати, де знаходиться ваш колега або підлеглий.