Як грамотно вибрати майстерню для ремонту кузова авто?

Якщо ви схожі на більшість власників хороших машин, відчуваєте почуття гордості за свій автомобіль і намагаєтеся підтримувати його у належому стані, то для вас не буде секретом, що, на жаль, поломки і нещасні випадки все-таки трапляються, тому важливо знайти хороший автосервіс, щоби бути впевненим на рахунок якості ремонту.

На жаль добросовісних і дійсно професійних майстрів не так вже й багато. Тому природньо хочеться на власні очі поспостерігати за процесом. Втім брак часу, та й, як правило, небажання персоналу СТО стоять на заваді.

Перед тим, як віддати свій автомобіль в руки механікам непогано було б зрозуміти, наскільки добре буде виконана ця робота.

Розкид цін на послуги кузовних справ майстрів досить великий. Але не завжди ціна і якість безпосередньо пов’язані один з одним, тому оцінювати різні пропозиції тільки виходячи їх вартості не варто.

Досвідчені спеціалісти в цій сфері дають кілька порад, за допомогою яких ви можете знайти відповідну майстерню для ремонту машини. Для цього вам необхідно пройтися по СТО і автомайстерням і поспостерігати за їх роботою. За такими прикметами ви можете визначити надійну майстерню:

- Подивіться на обладнання майстерні. Для якісного ремонту кузова авто там повинен бути споттер, необхідний для ремонту як простих вм’ятин, так і глибоких подряпин. Для проведення точного ремонту необхідно виконувати заміри по контрольним точкам за допомогою стапеля. А для ремонту незнімних частин кузова необхідно наявність обладнання для кузовний гідравліки.

- Не варто звертатися в сумнівні майстерні, де працюють приїжджі з Азії. Хоч серед них і зустрічаються хороші майстри, але швидше за все вони вже переїхали працювати в більш пристойні сервіси і майстерні. Все, що ви ризикуєте отримати в подібних закладах, – це сантиметровий шар штукатурки на своїй вм’ятині. Звичайно, дешево і сердито, але через день штукатурка розтріснеться і відвалиться, а вм’ятина як була, так і залишиться.

- Висококласне сучасне обладнання в майстерні – ще не гарантія того, що в ній працюють такі ж класні майстри. І навпаки, не завжди відсутність інноваційного обладнання, говорить про поганий автосервіс, там можуть працювати кваліфіковані фахівці і ціни на їх послуги можуть бути цілком прийнятні.

- Вибираючи майстерню, де краще робити кузовний ремонт, звертайте увагу не на ремонт приміщення сервісу, а на стан обладнання і інструментів. Приміщення може бути орендованим, тому ні про що не скаже, а от справне обладнання – запорука успіху.

- В гарній майстерні вам повинні зробити діагностику авто (платну) і виставити калькуляцію необхідних ремонтних робіт, яку ви можете забрати з собою. Так ви можете вдома в спокійній атмосфері вивчити отриманий список і прийняти оптимальне рішення.

Якісний, оперативний і по доступній вартості кузовний ремонт гарантує автосервіс http://sto100.com.ua, тут працюють досвідчені, добросовісні майстри, а технічне оснащення на найвищому рівні.