Велосипедна коляска-причіп, в якій діти відчують себе зовсім дорослими

Про велосипед-тандем знають всі, от тільки відправитися з ним на прогулянку з маленькою дитиною не вийде. Але дизайнери, перейнявшись цією проблемою, запропонували оригінальне рішення - велосипедну причіп-коляску для малюків. Батько буде впевнений у безпеці дитини, а вона в тому, що по-справжньому крутить педалі нарівні з дорослим.

Останнім часом дизайнери особливу увагу приділяють велосипедам і велоаксессуарам. Черговою новинкою в цьому сегменті став велосипедний причіп-коляска WEEHOO для найменших. Подібного роду пристроїв виходить на ринок не так вже й багато, а у випадку з WEEHOO получилась дійсно унікальна розробка.

Призначений причіп WEEHOO для дітей у віці від 2 до 9 років. Розрахована коляска всього на одну дитину. Чадо саджають у в зручне крісло з застібками і ременями, що гарантують високий рівень безпеки при їзді.



Незважаючи на те, що WEEHOO – це причіп, у нього є свій власний ланцюговий механізм і педалі. Ось тільки функція їх швидше «декоративна» ніж практична. Тут важливо, що дитина не буде залишатися пасивною - для обертання педалей їй доведеться докласти певні зусилля. Що стосується вантажопідйомності причепа, то він легко впорається з 80 кг чистої ваги.

WEEHOO фіксується на рамі велосипеда за допомогою спеціального і дуже зручного кріплення. Ніяких спеціальних інструментів для цього не потрібно. Робиться все буквально кількома рухами рук. У причепа-коляски є також свій власний багажник - сумка позаду крісла.

Все це робить WEEHOO ідеальним вибором для сімейних поїздок на велосипеді. Висока прохідність і надійність конструкції коляски, дозволяє використовувати її як в міських, так і в «похідних» умовах. Вийти на ринок дитячий причіп має ще до середини 2016 року. Вартість аксесуара складе близько 400 доларів США.

Чудові 3-х колісні велосипеди ви можете знайти в каталозі http://goldentoy.com.ua/category/velosipedi/trehkolesnie/ інтернет-магазину «Золота іграшка». У наявності є зручні і безпечні моделі різних кольорів і конструктивних рішень.