Колекція жіночого взуття для шанувальниць індійського кіно

Фанати індійського кіно тепер можуть показати свою любов до кінематографа Індії всьому світу. Серія взуття для шанувальників місцевого кіномистецтва була розроблена індійським дизайнером Роханом Арора. Придумані ним витончені і колоритні чоботи, черевики, балетки і жіночі туфлі прикрашені зображеннями зірок Боллівуду і сценами з індійського кіно.

У оригінальній колекції жіночого взуття на всі 100% втілився індійський колорит і розкіш Сходу. Моделі вийшли кольоровими, яскравими і по-східному нестриманими. Відразу видно, що це оригінальне жіноче взуття просто створена для танців і веселого проведення часу!

І навіть захмарна ціна не може зіпсувати гарного настрою від перегляду даної колекції. Купити собі таке взуття можуть далеко не всі, та й продається воно лише на території Індії. Хоча, для справжніх шанувальників індійського кіно це не перешкода.



Цікавим виявився вибір матеріалу для створення «боллівудського» взуття. Воно зроблено з натуральної шкіри, але не традиційної, а... курячої! Після спеціальної обробки ця шкіра виходить досить міцною, а за текстурою схожою на шкіру алігатора. Вийшло, що Рохан створив елітне взуття буквально з відходів. Правда, чомусь на кінцевій ціні така економія на матеріалах не позначилася.

Шкіряні вироби доповнені яскравими текстильними вставками і дерев’яними елементами. Зокрема, з цього матеріалу зроблені дерев’яні, незвичайні за формою підбори диво-взуття. Вони нагадують перевернуті дитячу пірамідку, що складається з різних за розміром кілець. І якщо зібрати воєдино всі ці незвичайні елементи – куряча шкіра, підбори-пірамідки, зображення зірок Боллівуду, то виходить взуття, яка чудово передає казкову атмосферу індійського кіно.

До речі, взуття з зображеннями знаменитостей є й у таких відомих спортивних марок, як Adidas і Nike. Правда, на кросівках цих брендів зображені легенди західної поп-культури. І, мабуть, індійський дизайнер переінакшив тенденцію на свій лад. Хоча, можливо, Рохан Арора придумав цей взуттєвий дизайн незалежно від західних модних віянь.



Хорошая женская обувь должна быть не только удобной и долговечной, но и подчеркивать индивидуальный стиль, изысканный вкус ее обладательницы. Таковая имеется в интернет-магазине компании ECCO. Не отказывайте себе в удовольствии иметь такие замечательные брендовые туфли, кроссовки, сапожки, ботинки, сандалии!