Пивні ванни у Чехії

Майже кожен мужчина хотів би скупатися в пиві. А де, як не в Чехії, пиво ллється рікою! Більше того, там функціонують спеціалізовані заклади, де можна буквально скупатися в пиві, отримати масаж і, звичайно ж, випити пива!

Пиво в Чехії – основа національної культури, дозвілля, усього життя. Пиво в Чехії не тільки п’ють. В ньому навіть ... купаються!

Тут можна підняти настрій не тільки традиційним кухлем пива, але і ексклюзивними пивними СПА-процедурами. Нарешті вдалося поєднати приємне з корисним: внутрішній і зовнішній прийом цього напою!

Пивні ванни (Pivní lázně) вважаються розвагою, засобом продовження молодості і відновлення краси, потужним лікувальним фактором. В комплекс процедур входять самі ванни з пива, косметичні обгортання, розслабляючий масаж і, звичайно, вживання напою, як приємне доповнення до терапії.

А ще вам можуть тут натопити хмільну сауну, після якої можна собі полежати на ліжку з матрацем, наповненим натуральною ароматною пшеничною соломою. Релакс на всі 100%!



Взагалі, пивні ванни в Чехії - це досить новий вид оздоровлення. Він з’явився у Чехії орієнтовно в 2006 р. на пивоварні Ходовар, яка має більш ніж 430-річну історію. За цей час вона кілька разів реконструювалася і модернізувалася. Зараз тут є відмінний ресторан, що знаходиться у підвалі, вирізаному з масиву граніту, готель і, звичайно, пивні ванни.

За 1690 чеських крон з особи пропонується провести один день в Ходоварі. Ціна включає розслабляючий масаж, пивну ванну і відпочинок після ванни. Все це тривати в цілому одну годину. Додатково за 350 чеських крон можна пообідати в ресторані пивоварного заводу.



Пивне СПА одразу сподобалося і чехам і зарубіжним туристам, згодом воно поширилося по всій Чехії. Засновником пивної терапії вважають Романа Вокати – спеціаліста з терапії і бальнеології з міста-курорту Маріанське-Лазне. 


Хорошая парилка требует соответствующего качественного оборудования для обогрева. Приобретайте печи для саун на этом сайте, в наличии имеются надежные дровяные и электрические модели разного объема и других конструктивных особенностей.