Міні-кіоски в креативній рекламі «Coca-Cola»

Відомий на весь світ бренд Coca-Cola не перестає дивувати своєю креативністю. На цей раз рекламна кампанія полягала в тому, щоб розмістити в різних містах Німеччини мініатюрні кіоски, в яких би продавалися міні-баночки з легендарним напоєм.

Розмір має значення. У цьому твердо переконані в компанії Coca-Cola. Причому для всіх бажаючих вони готові надати продукцію в тарі будь-якого об”єму. Приміром, остання рекламна компанія світового виробника присвячувалася новому формату «міні-кока»: напою, розлитого в банки, об’ємом 0,2 літра. В ході реклами було вирішено поставити в найбільших містах Німеччини крихітні торгові кіоски.

Незвичайні намети викликали серед населення такий ажіотаж, що продажі кока-коли виросли в рази. Аналітики оприлюднили статистику: один такий кіоск продавав в середньому 400 баночок в день, а це на 280% більше звичайного автомата з газованою водою. Крім коли пропонувалась також смачна випічка і свіжа преса.

Рекламна компанія була проведена у співпраці з рекламним агентством «Ogilvy & Mather Berlin». Саме вони втілили незвичайну ідею, і саме завдяки їх старанням вдалося досягнути таких рекордних показників, а самі продавці ставали справжніми знаменитостями.

Ідея заходу полягала в тому, щоб відвернути людей від прагнення до гігантизму. Жінки намагаються збільшити груди, чоловіки – накачати м’язи. Бути кращими, звичайно, потрібно, але, на думку Coca-Cola, все добре в міру. Недарма девіз рекламної компанії свідчив: «маленькі речі, які роблять нас щасливими».



До речі, Coca-Cola вже не в перший раз радує незвичайною рекламою. Одним з прикладів може служити так звана машина мобільного щастя Happiness Refill, і виглядає вона як звичайний автомат з розливу безалкогольних напоїв, яких повно у всіляких кафе та їдалень. Ось тільки в приймач потрібно ставити не стакан, а мобільний телефон, і поллється з дозатора не кока-кола або фанта, а безпровідний Інтернет.

Автомат Happiness Refill встановлений в кафе на одному з пляжів Ріо де Жанейро. Так що, завдяки йому люди, поніжившись  на сонечку біля океанського берега  можуть також отримати доступ до своєї електронної пошти, каналу на YouTube, акаунтів в соціальних мережах і іншого цифрового контенту, без якого не так вже і легко стало жити навіть пару годин.


Если вам требуется качественная палатка для торговли, советую обратиться в компанию “TentArt”. Все модели отличаются отменными показателями износостойкости, пропитаны водоотталкивающим составом, а грамотно продуманная конструкция сводит к минимуму проблемы с перевозкой и монтажем.