Нові повзунки з вбудованим комп’ютером поінформують про стан немовляти

На минулорічній міжнародній виставці Consumer Electronics Show, яку традиційно влаштовують в Лас-Вегасі, було представлено безліч різних технічних новинок від самих різних виробників світу. Увагу молодих батьків на цій виставці була прикута до «розумних» повзунків Mimo Kimono, які можуть використовуватися ще і в якості бездротової радіоняні.

Як тільки немовляті для активного пізнання цього неймовірно цікавого світу вже буде недостатньо тепленького і комфортного конверту, який, до речі можна вигідно придбати тут http://pampik.com/category/konvertyi, актуальним стає вибір хороших повзунків, і у цьому контексті цікавою є високотехнологічна розробка бостонських винахідників, що отримала назву Mimo Kimono.

Звичайно, навряд чи вона зможе повною мірою замінити радіоняню. Переваги і можливості сучасного приладу для контролю над дітьми просто колосальні. Однак деяким батькам можна буде заощадити гроші на покупці пристрою, придбавши саме таку одежинку для немовлят.

«Розумні» повзунки Mimo Kimono мають спеціальний датчик, який зроблений у вигляді симпатичної черепашки. Він здатний відстежувати різні показники, включаючи дихання дитини, температуру тіла і рух. Всі ці важливі для батьків дані відправляються через спеціальний додаток на смартфон. Тобто суть роботи повзунків приблизно така ж, як і у бездротової радіоняні. Тільки дана новинка дозволяє в числі іншого батькам бути в курсі того, в якій позі засипає їх малюк, і яка температура тіла у нього в поточний момент часу. А це, погодьтесь, дуже важлива інформація!

Дані передаються батькам у вигляді графіка. Це дозволяє мамам і татам стежити протягом певного проміжку часу за всіма змінами, які відбуваються з їхньою дитиною. Іншими словами, Mimo Kimono – це універсальний прилад-одяг, що додатково має функцію бездротової радіоняні для повного контролю над діями дитини.



Даний режим, який можна включити в будь-який момент, варто відзначити окремо. Він дозволяє побачити в динаміці всі дані за останню добу: наприклад, скільки часу вдалося поспати дитині, чи не піднімалася його температура і так далі. Також в будь-який момент мами і тата можуть включити режим прослуховування.

Як запевняють розробники, «розумні» повзунки Mimo Kimono надійдуть у продаж вже в лютому цього року. Очікується дуже широкий попит на дану новинку, яка буде коштувати близько двісті доларів. Що стосується рекомендованого віку, то виробники говорять про те, що Mimo Kimono можна надягати на дитину з народження і до дванадцяти місяців.