Philips представила портативну смарт-лампу Hue Go

Визнаний світовий лідер у сфері LED-освітлення компанія Philips продовжує радувати споживачів своїми новими інноваційними розробками. На цей раз вона розширила лінійку «розумних» світлодіодних ламп цікавою новою портативної моделлю Hue Go. Керувати цим освітлювальним приладом можна за допомогою мобільного додатку для iOS і Android, а окрім того у ньому передбачено автономне живлення.

Новинка являє собою невелику, напівпрозору і напівсферичну лампу з вбудованим акумулятором, заряду якого вистачить на 3 години автономного використання. Hue Go здатна відтворювати всі відтінки білого, від теплого до холодного, і повний спектр кольорів, тобто у розпорядженні пристрою понад 16 млн колірних комбінацій.

Зацікавило? Втім спішити її шукати десь по інтернет-магазинах ще рано, бо в продажі вона ще не з”явилась, зате якісні і недорогі традиційні світодіодні лампи, стрічки, модулі, блок питания 12v, контролери і інші допоміжні аксесуари можна вигідно придбати на skyled.com.ua.



Philips позиціонує Hue Go, як заміну традиційним нічним лампам. Завдяки компактним розмірам пристрій можна перенести в будь-яке приміщення, створивши там потрібну атмосферу. Крім цього, користувачі можуть використовувати Hue Go для отримання світлових повідомлень про ті, чи інші події оновлення на асоційованому смартфоні.

У Philips відзначають, що продукти лінійки Hue споживають на 80% менше енергії, ніж звичайні лампи розжарювання. Якщо її підключити до мережі, рівень споживання електроенергії складе всього 6 ват, а максимум яскравість становить 300 люмен.

Варто зазначити, що ця “розумна лампа” підтримує функціонал ZigBee, завдяки чому ці освітлювальні прилади мають можливість об’єднуватися в цілу мережу.

На корпусі Hue Go розташована фізична кнопка для перемикання між запрограмованими режимами освітлення. Користувачі можуть вибрати між «теплим» або «холодним» ламповим світлом, або підібрати «природні динамічні ефекти». Крім того, на самому світильнику є перемикач п’яти стандартних налаштувань світлового оформлення: «Затишна свічка», «Недільний кави», «Медитація», «Зачарований ліс» і «Нічна пригода». У комплекті з лампою поставляється док-станція.

В додатках для смарт-лампочок Hue є безліч різних налаштувань: від таймера включення/вимикання освітлення, зміни відтінків, до налаштування режимів роботи лампи в залежності від місця розташування людини. Philips Hue Go надійде в продаж у травні-червні цього року. Вартість пристрою складе $100, за попереднім замовленням лампа обійдеться в $80.