У Мережі з’явилося відео концепту автомобіля Apple

Відеоролик, який розкриває деякі ідеї концепції майбутнього електромобіля Apple Car, днями з'явився в інтернеті. Зміст відео, як розповіли у виданні Daily Mail, підтверджує деякі з численних чуток навколо майбутньої революційної новинки «яблучної» компанії.

На думку багатьох експертів, цей проект - автомобіль з електричним двигуном. Відомо, що Apple планує показати авто, що отримало назву Titan в 2020 році. Треба сказати, компанія підійшла до розробки більш ніж серйозно. І хоча глава Apple Тім Кук відмовився говорити про проект, різні чутки просто переповнюють ЗМІ.

Для створення інноваційного “автомобіля майбутнього” компанія переманює співробітників з інших компаній. Так, в останні місяці, Apple найняла кілька відомих інженерів з досвідом роботи в автомобільній промисловості. Як стало відомо, над проектом Titan працює команда співробітників з 600 чоловік. На думку західних ЗМІ, керівництво компанії вирішило випустити авто вже в 2019 році, тому темпи розробки були значно прискорені. Для цього будуть найняті ще 1200 осіб.

Зазначимо, що поставлені терміни зовсім не говорять про дату надходження автомобіля в продаж. Якщо плани компанії будуть реалізовані, вона виведе електромобіль на ринок через чотири роки. Однак в Apple натякнули, що в 2019 році не варто очікувати готового продукту. У цей час компанія просто розкриє основні характеристики свого дітища. Цікаво, що базою для «яблучного» електрокара може стати німецький BMW i3.

Продукт буде виконаний в кращих традиціях компанії: унікальний дизайн і можливість взаємодії з усіма пристроями виробника. В інтернеті з’явилося відео, яке розкриває деякі ідеї концепції, на якій буде створено новий електромобіль.


Автори проекту зазначають, що повністю автономним автомобіль спочатку не буде, а тільки напівавтономним. Самокерованість наразі є віддаленою метою. Варто тільки додати, що проект Titan тільки на стадії початкової концептуальної розробки, отож будемо чекати новин.


Оригинальные стартеры для Hyundai, а также другое качественное автомобильное электрооборудование приобретайте на сайте Стартвольт по наилучшей стоимости.