Туфлі з налаштованим e-ink дизайном Volvorii Timeless

"Сьогодні мої улюблені туфлі будуть просто білими, завтра чорно-білими, а післязавтра, можливо, сірими або чорними..." – мріяти подібним чином досі могли лише дівчата, що мають кілька пар взуття, що відрізняються за кольором. Тепер же ще й власниці оригінальних Volvorii Timeless smart shoe: дамських туфельок з вбудованими дисплеями, що працюють за принципом електронного чорнила, і здатними змінювати колір по команді господині, відданої через додаток зі смартфона.

Гнучкий e-ink дисплей з підтримкою модуля бездротового зв’язку Bluetooth LE і з живленням від компактного акумулятора ємністю 200 маг, що подзаряжається раз в 2-6 місяців (в залежності від інтенсивності використання) через порт USB або бездротовим методом. Так можна охарактеризувати високотехнологічну складову цього елегантного електронного жіночого взуття.

При цьому модуль розташовується в передній частині туфлі, в області носка. Акумулятор ж розробники закріпили в області п’яти, плануючи делікатно прикрити місця їх знаходження елегантними знімними бантиками.

Стиль, комфорт і зручність в повсякденному носінні. Саме вони стали девізом розробників оригінальних туфель – групи молодих американських і китайських інженерів і дизайнерів, що об’єдналися в компанію iShüu Tech.

Виробництво незвичайного взуття з гнучкими e-ink дисплеями майстри вирішили почати саме з жіночого взуття, як більш затребуваною в плані модного дизайну. В якості основних матеріалів вибрали натуральну шкіру і гуму. Жіночі туфлі передбачається випустити в двох основних кольорах – чорному і білому, з висотою каблука 11,4 і 8,5 см.



Замовити бажаний варіант у відповідному розмірі у даний період часу можна на сторінці продукту на Indiegogo. Ціна пари варіюється там від $149 до $249 залежно від часу замовлення (раніше – дешевше!).

Що ж стосується особливостей обслуговування – розробники не радять мити туфлі під струменем води, потрапляти в них під сильний дощ або бродити по калюжах. Це може привести до псування вбудованої електроніки. Очищати туфлі Volvorii рекомендується сухою або трохи вологою тканиною. Небажано в них також грати у футбол, штовхати камені або робити інші активні дії, в результаті яких електронний дисплей може бути пошкоджений.

В іншому ж – це стильне модне взуття, відмінно підходить для відвідування вечірок, зустрічей з друзями і просто прогулянок, і, як вже зазначалось, здатне змінювати дизайн, підлаштовуючись під вибраний наряд, по команді зі смартфона через безкоштовно встановлюване додаток. І до речі, заявлена роздрібна ціна пари туфель з e-ink дисплеєм після надходження їх у вільний продаж складе $499.