Унікальні підлогові покриття з декоративного каміння, оптичного скла і дзеркал від Suzan Drummen

"Паркет блищав. У ньому відбивалися пари..." - мимоволі згадалась стара пісенька. А між тим, відображення можна побачити не тільки в начищеному до блиску паркеті, але і в унікальному підлоговому покритті, що складається з металу, шматочків дзеркал, декоративного каміння та оптичного скла. Всі ці компоненти, зібрані разом вмілою рукою дизайнера Suzan Drummen, народжують унікальний шедевр, по якому не те що ходити, але і дихати на нього шкода, настільки він тендітно-красивий!

Кожна дівчина в дитинстві любила гратися з кришталиками, дзеркальцями та іншими блискучими камінчиками. У когось в дорослому віці це захоплення переросло в любов до коштовностей, а у голландської художниці Сьюзан Друммен (Suzan Dummen) – до незвичайного виду творчості.

На відміну від багатьох інших художників, які створюють твори, використовуючи в якості матеріалу надпопулярні і розкручені кристали від Swarovski, Сьюзан Друммен використовує куди більш прості камінчики – звичайні підфарбовані скельця і осколки дзеркал.

Однак її твори часто виглядають куди більш цікаво, ніж творчість любителів Swarovski. Справа в тому, що Сьюзан створює досить масштабні роботи, кожна з яких складається з десятків тисяч різноманітних елементів.



Сама Сьюзан Друммен порівнює свої твори з калейдоскопами. І, дійсно, така паралель напрошується, адже в обох випадках в хід йдуть різнокольорові скельця і дзеркала.

Створюючи роботи, Друммен намагалася добитися такого візуального ефекту, щоб з боку ці твори виглядали організованими і акуратними, але при уважному їх розгляді глядач міг побачити, наскільки складна, тендітна і вразлива конструкція знаходиться перед ним.



Роботи Сьюзан Друммен в даний момент представлені у найбільших музеях сучасного мистецтва в Нідерландах і за межами цієї країни. Художниця створює твори на замовлення, додаючи в таких випадках до скляних конструкцій також дорогоцінні метали і камені.


В нашому інтернет-магазині ви знайдете широкий вібір ламінату найрізноманітніших кольорів і фактур, а також інше якісне підлогове покриття відомих виробників.