Постільна білизна з функцією терморегуляції Sheex

Сфера виробництва постільної білизни і одягу для сну виглядає стабільною і усталеною. В якості матеріалів в ній традиційно використовуються бавовняні тканини, прикладом яких є комфортний і екологічний поплін. А також льон, шовк, різні комбінації із штучних волокон, що іноді своєю якістю не поступаються натуральним, а іноді навіть і переважають. Але і в цій сфері іноді з'являються нововведення: як у випадку з постільною білизною від американської компанії Sheex.

Ця унікальна білизна виготовляється з того ж матеріалу, що і сучасний спортивний одяг високої якості, втім обіцяє ряд суттєвих переваг у порівнянні з класичними спальними тканинами. Що ж входить в число таких переваг?

Згідно анонсу – можливість регулювати температуру тіла жаркими літніми ночами. Дотик тканини, запатентованої як Sheex sleep tech, відчувається прохолодний за рахунок особливих властивостей волокон.

При цьому вона м’яка, приємна на дотик до тіла, повітропроникна, і з іншими перевагами натуральних тканин. Втім ця білизна відводить вологу краще: не просто вбирає і сама стає вологою, але виводить її на зворотну сторону поверхні, подалі від контакту з тілом людини.



Розробники гарантовано обіцяють чудовий комфортний сон і відпочинок на постільній білизні з інноваційною функцією терморегуляції Sheex. При цьому виключають випадки, коли власник на простирадлах і наволочках з тканини Sheex sleep tech буде прокидатися, відчуваючи себе гарячим, пітним і стомленим спекою.

Тим же, хто звик спати в піжамі або нічній сорочці, крім постільної білизни вони пропонують і відповідний одяг для сну. Правда, обійдеться все це власнику чималі суми. Так, набір постільної білизни з наволочки і простирадла в онлайн-бутику розробників коштує від $149 до $219. Пара наволочок – $49 – $59. За повнорозмірний підодіяльник пропонується заплатити $219 – $249, а за дитячий наматрацник і покривало – по $35.

Одяг для сну з Sheex sleep tech представлена вартістю від $24 за шортики і до $78 за сорочку і штани окремо. У колекції присутні як жіночі, так і чоловічі моделі різних розмірів.

http://domashniy.com.ua/