Чудеса гнучкості від 70-річної Дай Далі

Нещодавно 70-річна китаянка вразила інтернет-користувачів своїми фото, і відео, на яких літня жінка виконує акробатичні трюки на пілоні. За словами Дай Далі, вона почала займатися спортом всього 4 роки тому, проте встигла досягти значних успіхів.

У минулому році пенсіонерці вдалося зайняти перше місце на п’ятому національному чемпіонаті з танців на пілоні серед старшої вікової категорії. Вже кілька років акробатична жердина стоїть у спальні жінки, вона тренується на ньому кожен день. Дай Далі каже, що зовсім не вважає танці навколо жердини чимось вульгарним. “Це просто красивий спортивний танець. Родичі і друзі повністю підтримують моє захоплення”, — заявила жінка.

Резонне питання: я к у такому похилому віці зберегти таку відмінну фізичну форму? Звичайно ж - регулярні, нерідко виснаджувальні заняття, а щоб ефект був відчутнішим, спеціалісти радять відвідати Интернет магазин спортивного питания EXTREME POWER, де в широкому асортименті представлені ефективні безпечні добавки від всесвітньо відомих виробників.



Китаянка говорить, що з тих пір, як вона почала займатися танцями, її здоров’я і самопочуття значно покращилися. Втім, не всі інтернет-користувачі схвалюють захоплення пенсіонерки.

“Літні люди, звичайно, можуть робити, що захочуть і скільки завгодно переконувати себе, що подібні заняття йдуть їм на користь. Однак не варто демонструвати це по ТБ або в Мережі, чи не так? Тому що це виглядає огидно”, — написав розгніваний коментатор на одному з сайтів, який опублікував фото Дай Далі.

Втім, у кожного своя думка, а як на мене, приклад китаянки заслуговує на повагу і схвалення.