Ювелірні жіночі годинники з вишивкою від Шанель

Ювелірні годинники з вишивкою – рішення своєрідне і незвичайне. Така прикраса з'явилася в числі пропозицій модного будинку Шанель рік тому, в моделі Mademoiselle Privé Camélia Brodé, і після відчутної споживчої зацікавленості, отримала своє продовження в колекції поточного року, відразу в двох елегантних варіантах.

На жаль, невідомо наразі у яку суму обійдеться потенційному покупцеві цей розкішний гаджет, втім з огляду на бренд, унікальну технологію, і дороговартісні матеріали, думається що ця сума простому пересічному обивателю буде недоступна, чого не скажеш про вигідну пропозицію від магазину Best-watch, саме тут ви знайдете недорогі якісні точні копії відомих годинникових брендів.



Ці чудові жіночі годинники, котрі продовжили ексклюзивну лінійку Mademoiselle Privé Camélia, розроблені і виготовлені спільно з відомим французьким ательє La Maison Lesage, що створює ось вже майже сторіччя вишукано вишиті прикраси для найвідоміших модних будинків, але ніколи раніше не брав участь у виготовленні таких, здавалося б, абсолютно несумісних з художньою вишивкою виробів, як циферблатів годинників. 

Варто визнати, що співпраця дозволила створити справді дійсно унікальні годинники. Хоча б у тому, що вперше в годинниковій справі циферблат був не інкрустований, вигравіюрований, чи якимось іншим традиційним чином оздоблений, а розшитий крихітними діамантами та натуральними перлинами з використанням золотих і шовкових ниток, золотистих блискіток, що надзвичайно ефектно і ексклюзивно виглядають на тлі щільної чорної шовкової тканини.

Краса, вишуканість і витонченість: у жіночих наручних годинниках Mademoiselle Prive Camelia були втілені всі ці три основоположні принципи модного дому Chanel. Основою ж дизайну в черговий раз виступила улюблена квітка самої мадам Коко Шанель – камелія.

До того ж всього, циферблат розкішних годинників по зовнішньому краю оформлений 80 крихітними діамантами. Захищений від попадання вологи, з можливістю занурення до 30 метрів кварцовий механізм управляє двома крихітними позолоченими стрілками, що відображають години і хвилини. Дизайн кожної з двох моделей завершує чорний атласний ремінець із застібкою, покритий 18-каратним золотом.