Сенсорний змішувач Miscea для гермофобів

Німецька компанія Miscea випустила спеціальний змішувач/диспенсер для мила, який допоможе людям перебороти їх страх відвідування громадських туалетів через присутність у них великої кількості мікробів.

Взагалі, цей страх ще називається гермофобією (або бактеріофобією), і кількість людей, що страждають цією хворобою, досить значна, особливо у розвинених країнах з високим рівнем санітарно-епідеміолоічної безпеки.

Звичайним же покупцям хочеться порадити надійні смесители imprese, втім дана розробка від компанії Miscea теж повинна сподобатися, оскільки цей високотехнологічний сенсорний гаджет дозволяє включити воду, налаштувати подачу мила, а також відрегулювати температуру води з крана не торкаючись до змішувача, – використовуючи лише одні жести.



Кран оснащений системою з п’яти секторів, і чутливими сенсорами, що працюють на наближення руки. Сектора відповідають за подачу мила, води, лосьйону і регулювання температури води. Достатньо лише піднести руки до потрібного сектору, щоб він почав світитися. Використовуючи диспенсер для мила, після його подачі  кран автоматично включає воду. За допомогою цієї системи можна наповнити чашку, лише підставивши її під кран. Вода сама зупиниться, як тільки ваше горня буде прибране.

Зручно і те, що вибираючи температурний режим, його можна побачити на екрані і надалі підтримувати на заданому рівні.

 


Думається, що такий кран буде користуватися значним попитом у Великобританії, оскільки за даними Національного товариства фобій (НОФ), в країні налічується щонайменше 4 мільйони людей, які страждають психічним розладом, що називається туалетною фобією.

Експерти називають цей розлад ірраціональним страхом і підкреслюють, що він може проявлятися в найрізноманітнішій формі. Іноді це виражається лише в неприязно-застережливому відношенні до громадських туалетів. Однак у деяких випадках страх досягає таких розмірів, що люди перестають виходить з будинку і відмовляються проходити медичні обстеження, чим завдають шкоди своєму здоров’ю.