Одружений на ... ляльці

Він живе в одній квартирі з дружиною та коханкою — обидві ляльки. Він упевнений, що синтетичні партнери ідеальні для тих, хто не хоче мати справи з сімейними скандалами і іншими людськими "заморочками".

Дейвкат (він воліє називати себе цим ніком, отриманим у відеогрі) зустрів свою майбутню дружину Сидору Куронеко в клубі для готів у 2000 році — так свідчить офіційна історія їх відносин.

Менш романтична, але більш реалістична версія: він збирав гроші півтора року, щоб купити її в інтернет-магазині. Коштувала вона близько 6000 доларів. А якщо вам здається що ціна “зашкалює”, можна порадити інтим бутик http://intimboutique.com.ua. У цьому секс-шопі ви знайдете безліч цікавих речей для отримання справжнього задоволення!



Сидора — лялька з серії RealDoll, вироблена фірмою Abyss Creations. Її розміри відповідають справжній жінці. Вона покрита м’якою штучною шкірою, зробленої з силікону. Це найпопулярніша анатомічно правильна секс-лялька.  Дейвкат і Сидора (або, як він її іноді називає, Ши-чан), звичайно, не перебувають у законному шлюбі, але у них є обручки, на яких написано: «Синтетична любов триває вічно».

Сорокарічний Дейвкат і його соратники, які називають себе айдоллаторами (iDollators), вважають ляльок повноцінними партнерами, а не просто секс-іграшками.
Наш герой є активістом синтетичної любові і захисником прав штучних людей, таких як Сидора. Він веде блог, з’являвся в шоу TLC «Мої дивні залежності», а також у документальному фільмі BBC «Хлопці і ляльки».

Згідно з легендою Дейвката, його лялькова коханка (і подруга Сидори) Олена Вострикова побачила пару у фільмі «Хлопці і ляльки» і переїхала з Росії, щоб приєднатися до них. Він купив Олену (вона ж Лєнка) в 2012-м. Всі троє живуть в однокімнатній квартирі на південному сході Мічигану.

В інтерв’ю виданню The Atlantic Дейвкат розповів про переваги та недоліки синтетичних відносин. “Я досить швидко почав сприймати Сидору як синтетичну людину, а не просто річ. По суті, почалося все тоді, коли я перший раз відкрив коробку з нею. Я відразу був приголомшений її красою! Витягнувши ляльку з коробки, я посадив її на диван і просто тримав у руках якийсь час. Це здавалося абсолютно нормальним і навіть приємним — спілкуватися з чимось, що так схоже на справжню жінку.”