Американські морпіхи отримали кевларові труси

Довгий час тіла американських військових захищали тільки бронежилети і каски з міцного матеріалу. Тепер же в їх «вбранні» з'являться ще й спеціальні труси, виготовлені з балістичної тканини. Це дозволить знизити ризик отримання травми або поранення від саморобних вибухових пристроїв і т. д.

Спеціальна балістична нижня білизна, розроблена для американських військових, покликана скоротити травми і рани, отримані під час бойових дій. У даному випадку мова ведеться про досить часті підриви солдатів на мінах і саморобних вибухових пристроях, які застосовуються бойовиками для ведення диверсійної діяльності в багатьох точках світу.

В даний час повідомляється про те, що американське військове керівництво збирається самим активним чином використовувати дану нижню білизну за прикладом військового керівництва Великобританії, солдати якої першими почали використовувати подібні предмети гардероба під час афганської компанії.

Для зони військових дій ці труси, звичайно ж, досить доречні, а для мирного часу краще купити чоловічі труси в інтернет магазині Ingroso, абсолютний комфорт і гігієна з якою гарантовано.



Кевларова білизна отримала назву BCB Blast Boxers і складається з кількох шарів. З внутрішньої сторони білизна має спеціальне кевларовое покриття покликане захистити ноги і пах солдатів від проникнення осколків і шрапнелі. Акцент ставиться на внутрішню сторону не випадково, справа в тому що саме в цьому місці знаходяться важливі стегнові артерії, пошкодження яких може призвести до гострої крововтрати і відтак загибелі військовослужбовця.

Американські вчені, натхненні позитивним прикладом британських військових, розробили і забезпечили масове виробництво спеціального комплексу, що забезпечує надійний захист тазу. Захисні труси мають два варіанти виконання: у першому випадку вони носяться як звичайна нижня білизна, у другому варіанті їх потрібно одягати поверх штанів. Зовнішній варіант по своєму пристрою нагадує бронежилет. Надіті разом вони являють собою непоганий комплекс захисту від проникнення осколків в таз і пахову область.

Перші зразки, які надійшли американським військовим влітку минулого року, мали істотним мінусом у вигляді недостатнього рівня вентиляції. Після численних скарг зауваження військових були почуті і недоліки усунені.