Ліжко-катапульта для тих, хто насилу вранці встає

Щоранку тобі хочеться поспати «ще п'ять хвилиночок»? У твоєму смартфоні є десять будильників, які ти вимикаєш на автопілоті? Соні, для вас є чудове рішення, таке ліжко–катапульта точно не дасть проспати!

Чтобы ваш сон был крепким, здоровым и комфортным, советую купить ортопедический латексный матрас от компании «Аскона» по лучшей в Украине стоимости.

Нове дітище від божевільного касткадера, блогера і інженера Коліна Ферза (Colin Furze), який вразив нас в минулому році, створивши реальні висувні кігті, як у Росомахи, називається High Voltage Ejector Bed (ліжко-катапульта) 

Це несамовите “принципове” ложе не приймає ніяких заперечень, і його не можна буде переставити ще на 5 хвилин, воно буквально викине вас з ліжка, коли прийде час вставати. Це ежекторне ліжко, яка працює на основі компресора, потужність якого також можна регулювати. Роботу ліжка на різних потужностях вам продемонструє її ж винахідник далі.

Коли прийде час вставати, то ежекторна ліжко не дасть вам натиснути на «повтор» і повторити те ж саме через 5 хвилин. Воно в буквальному сенсі катапультує вас з ліжка під миготіння сирен і звучання автомобільних гудків. Якщо навіть і це не може вас розбудити, то спробуйте встановити потужність на максимум, для досягнення максимального ефекту.

Ось такий варіант того, як можна почати свій день максимально швидко. І якщо з High Voltage Ejector Bed ваш ранок не буде добрим, то вже точно бадьорим!