Мільярд переглядів за 88 днів. Кліп Адель встановив рекорд популярності на YouTube

Знаменита британська співачка Адель передала свій пристрасний музичний "привіт" цілому мільярду користувачів інтернету. Її кліп під назвою Hello переступив позначку в 1 000 000 переглядів всього за 88 днів, тим самим встановивши новий світовий рекорд на YouTube, пише видання TheDailyDot.

Отож, після невеликої творчої перерви поп-діва Адель вирішила про себе нагадати. Так ще як голосно!

Її кліп на композицію «Hello» буквально підірвав інтернет. За два з невеликим місяця відео переглянули понад мільярда користувачів мережі. І це новий абсолютний рекорд. Жоден ролик в інтернеті не набирав цю значну кількість переглядів за такий короткий час.

Для прикладу, завдяки кліпу «Gangnam Style» з дикими танцями Psy було потрібно більше 150 днів для досягнення цього результату. На даний момент через 3,5 роки після появи на Youtube в активі корейського співака і його несамовитого шедевру – 2,5 млрд переглядів, що говорить про те, що цей співак все ще утримує чемпіонське звання по кількості переглядів. Втім, експерти прогнозують, що завдяки таким темпам Адель невдовзі поб’є цей рекорд Псая.


Варто відзначити, що музичних відео, котрі за кількістю переглядів подолали межу в 1 млрд. на даний момент налічується 17. У списку є кілька кліпів від Кеті Перрі, ролики Лани Дель Рей, Меган Трейнор, Енріке Іглесіаса, Maroon 5 і звичайно, Джастіна Бібера. Примітно, що мами всіх монстриків Леді Гаги в списку мільярдерів за переглядами немає.

А якщо говорити про пострадянський простір, то тут спостерігаються теж певні успіхи. Кліп епатажного російського колективу «Ленінград» на композицію «Експонат» йде по просторах інтернету семимильними кроками. За двадцять днів дівчині, яка не без пригод збирається на побачення з красунчиком Серьогою, поспівчували 30 млн. користувачів.


А завдяки інтернет-радіо UAradio.com.ua ви зможете насолоджуватись кращими зразками україномовної різножанрової музики.