Меблі-конструктор, від яких будуть у захваті не тільки діти, але і дорослі!

Як зробити меблі мрії своїми руками, перетворити інтер'єр і здивувати друзів? Французькі дизайнери створили оригінальний конструктор, який здатний здивувати будь-яку дорослу людину. Він дозволяє заощадити на покупці меблів і обробці інтер'єру, а ще відмінно оптимізує простір.

Меблі-конструктор від французької компанії Meccano – справжній сюрприз для дорослих. Вся справа в тому, що це підприємство спеціалізується на виробництві розвиваючих дитячих ігор. Компанія випускає конструктори для дітей, і ось з’явилася перша колекція меблів Meccano Home, розрахована на дорослу аудиторію.

А ось якщо ви шукаєте добротні і красиві меблі в Броварах раджу завітати до інтернет-магазину mebel-24.com.ua.



В унікальну колекцію ввійшло 20 модулів. Всі вони різних кольорів, що дозволяє їх комбінувати і збирати, як завгодно. З одних і тих же деталей легко створювати табуретки, полиці, консолі, стільці, столи. Наприклад, сидіння табурета просто трансформувати в полку, а його ніжки цілком можуть служити елементами журнального столу. За допомогою таких меблів розкрити дизайнерський потенціал може кожен.

Найцікавіше, що модулі легко кріпляться за допомогою гайок і болтів, за принципом іграшкового конструктора. Їх необхідно вставляти в спеціальні перфоровані отвори, які призначені саме для цього, і закріплювати болтами, гайками. Конструкції виходять міцними і надійними. Їх можна робити за схемами виробника або придумувати свої варіанти.

Для модулів використовується довговічна і зносостійка фарба. Вони пофарбовані в вісім різних кольорів. Так як меблі-конструктор повністю привертають до себе увагу, то на обробці стін можна дещо заощадити. Для оформлення інтер’єру підійде однотонна кольорова гамма, яка послужить фоном для цих креативних меблів.



Творці унікальної колекції запевняють, що всі предмети меблів відповідають потребам комфорту і зручності, а також легко вписуються в сучасний інтер’єр. Яскраві деталі вдихнуть в простір нові фарби і позбавлять від нудьги!