Хайтек-маска для обличчя розповість, чи підходить вам ваша косметика

Що на дні чорної діри? Чи отримає Ді Капріо Оскар? Чого хоче ваша шкіра в даний конкретний момент? Новий девайс, який винайшли французькі вчені, дає відповідь лише на останнє питання. Але погодьтеся, це все ж краще, ніж нічого.

Безумовно, професійний дерматолог, чи косметолог без проблем розповість, що не так у вас з обличчям і порадить, як з цим боротися. Але щоб проводити діагностику кожен день, а потреби шкіри можуть змінитися після дня на пляжі, або пари зайвих келихів на ніч, простіше всього на такому лікарю одружитися.

Але зовсім недавно французькі вчені з компанії Wired Beauty знайшли ще одне рішення проблеми — вони придумали домашню маску для обличчя, яка аналізує стан шкіри в конкретний момент і відправляє дані прямо на ваш смартфон. Після такої процедури сміло можете замовити косметику в Києві, а саме в інтернет-магазині  “Eau De Parfum”, і впевнено крокувати до світлої мети створення ідеального обличчя.

Головний показник, на який спирається MAPO (а саме так називається цей цікавий гаджет) — ступінь зволоженості шкіри. Саме цей фактор є ключовим у процесі боротьби зі старінням, а про нестачу вологи в тканинах ви можете просто не підозрювати — страждати від зневоднення може навіть жирна шкіра.



На те, щоб провести чек-ап, піде менше хвилини — і всі дані разом з порівняльним аналізом відразу виявляться у вашому профайлі всередині спеціального додатка. Тоді стане ясно, чи добре робить ваш крем свою справу, або пора пустити в хід ще й інтенсивну сироватку або взагалі перейти на конкурентів.

Але діагностика — не єдине, на що здатний девайс (не дарма на його розробку пішло 3 роки). Якщо надіти маску на 10 хвилин відразу після нанесення крему, вона поліпшить проникнення поживних речовин і підсилить дію вашого домашнього догляду.

Чудо-гаджет можна купити в магазині «Рів Гош» і навіть привезти з Парижа, де базується виробник. Його можна тільки замовити, попередньо зробивши кілька фото в спеціальному додатку: всі прилади виготовляються за персональними 3D-моделями, щоб маска ідеально сиділа і не “наговорювала” даремно на ваш улюблений крем, спотворено прочитавши дані.