Оригінальна жіноча білизна, що світиться в темряві від Cosabella

Грамотно підібрана нижня білизна не просто забезпечує комфорт своїй власниці: вона робить фігуру більш привабливою та значно підвищує самооцінку, додаючи упевненості і шарму. Але головними «поціновувачами» жіночої білизни є, звичайно, чоловіки. Зачарувати їх допомагають мережива і рюші, оригінальний крій і комбінація різних матеріалів, або зовсім несподівані ефекти. Наприклад, світіння в темряві — як у випадку з білизною від Cosabella.

Вироблена італійським брендом колекція glow-in-the-dark включає в себе кілька найрозкішніших моделей спідньої білизни. Це м’який бюстгальтер — бюстьє, бюстгальтер на кісточках і пуш-ап бра. Представлені в колекції і трусики: широкі і більш вузькі.

Всі моделі виготовлені з м’якого мережива, зітканого з використанням особливих волокон — просочених фотолюмінесцентним складом, і які не втрачають своїх властивостей навіть через десятки прань.

При світлі дня трусики і бюстгальтери колекції glow-in-the-dark від Cosabella виглядають цілком звичайно. Однак якщо вийти в такій білизні на 3-5 хвилин під відкриті промені сонця, а потім зайти у темне приміщення — воно буде світитися в темряві близько години, підкреслюючи привабливі вигини бездоганної фігури власниці.



Не дуже практично, адже ввечері, наприклад, під сонечко не вийдеш, а ефект світіння перевірити хочеться. Тут допоможе лампа денного світла (люмінесцентна лампа), постояти під якою доведеться вже хвилин 10-12. І знову година чудового світіння білизни в темряві!

Вартість бюстгальтерів з колекції glow-in-the-dark від Cosabella варіюється від 84 до 105 доларів, трусики обійдуться в $47,50 або $58,50 в залежності від крою. Жіноча білизна представлено в рожевому, зеленому та білому кольорі, і світиться в темряві відповідними відтінками.


А на сайті  http://lubimoy.com.ua представлена чудова колекція розкішної жіночої білизни, домашнього, клубного одягу, взуття, купальників  на любий смак.