В мережу потрапило відео зі зйомок фільму про Гаррі Поттера “Фантастичні звірі і місця їх проживання”

Уперше після відкриття тематичного парку Гаррі Поттера в Universal Orlando Resort фанати магічного світу Дж. К. Роулінг мають нову тему для розмов - майбутній пріквел «Фантастичні звірі і місця їх проживання». Днями з'явилося нове відео, яке розповість нам про деякі деталі фільму.

Цей короткий відеоролик, вперше опублікований на сайті Pottermore, не тільки натякне нам, чого слід очікувати від фільму, але і покаже деякі нові кадри з кінострічки. Як повідомляється в ролику, головного героя, зоолога Ньюта Саламандера, зіграє Едді Редмейн. Його персонаж «планував залишитися кілька годин у Нью-Йорку, але події вийшли з-під контролю».

Нам вже відомо, що валіза Ньюта має величезне значення в сюжеті фільму. Але в новому ролику показано кілька персонажів, які носять цей чемодан. Крім Ньюта, це Тіна (Кетрін Ватерсон) і Джекоб (Ден Фоглер).

У ролику Фоглер трохи розповів про свого персонажа: «Джекоб, повернувшись з війни, намагається привести в порядок своє життя і реалізувати мрію - відкрити пекарню. Але зовсім випадково він опиняється в центрі неймовірних магічних подій».

У відео ми також мигцем бачимо інтер’єр Вулворт-білдінг - хмарочоса, який, як відомо, є входом в MACUSA - американський аналог Міністерства Магії.

Режисером фільму став Девід Йетс (він також знімав останні частини франшизи про Гаррі Поттера). Сценарій написала сама Дж. К. Роулінг. Кінострічка «Фантастичні звірі і місця їх проживання» з’явиться в кінотеатрах 18 листопада 2016 року.


До речі, одна з відомих японських компаній приступила до створення продукції про Гаррі Поттера і його друзів в стилі аніме. На сайті вже з’явилися ілюстровані герої роману.

“Незабаром з’являться папки для документів, брелоки та інші товари з зображенням Гаррі Поттера в обмеженій кількості”, — йдеться в повідомленні.

Японські художники вже придбали відповідну ліцензію у компанії, що володіє правами на легендарну кіносагу компанії.