Вентилятор для ліжка “Bed Fan”

Що тільки не придумають мудрі голови творців електротехніки! Наприклад, ось такий Bed Fan-вентилятор для ліжка, бездротовий пристрій, що охолоджує повітря під ковдрою. Погодьтесь, у 30-градусну літню спеку така штукенція буде досить доречною.

Досить велика кількість людей страждає від потовиділення під час сну. Оскільки коли ви спите температура тіла підвищується, то природна реакція організму буде охолодження через піт. Ось тільки багато хто постійно звик вкриватися, і за рахунок ковдри піт не може випаровуватися. Так і виходить, що потіти ви починаєте ще більше. А це приносить певний дискомфорт в нічний сон. До того ж, у людини можуть ще бути проблеми зі здоров’ям.

І одним з рішень даної проблеми може стати новий вентилятор, який розміщується внизу ліжка. Він буде всю ніч вентилювати охолоджене повітря у вашу сторону, і таким чином охолоджувати ваше тіло під час сну.

Цей ліжковий вентилятор бере більш важке охолоджене повітря знизу і перенаправляє його наверх. І легкий бриз буде не тільки охолоджувати вас під час сну, але також буде розріджувати насичене і гаряче повітря, що скопилося навколо вас.



Ця нова версія ліжкового вентилятора містить в комплекті ще і безпровідний пульт управління, який зробить ваш сон ще більш приємним, а управління зручним. Вам більше не треба буде вставати, щоб регулювати силу роботи вентилятора. Ви можете покласти його на вашу тумбочку поруч з ліжком і управляти пристроєм. До того ж, якщо вам захочеться вночі змінити якісь параметри, дистанцію вбудована підсвітка, так що ви все побачите.

І якщо ви не страждаєте від інтенсивного потовиділення, то цей Bed Fan допоможе вам заощадити на вашій електриці, адже він буде дути строго суто у вашу сторону, а не як звичайні вентилятори - по всій кімнаті. Придбати Bed Fan можна за $99.99.


Компания «Климатек» осуществляет монтаж систем отопления в Днепропетровске, здесь вам помогут подобрать самый оптимальный тип котла, составят индивидуальный проект со скрупулезным учетом особенностей конкретного помещения, быстро и качественно установят оборудование.